Ačiūūūūūūūūū, suveikė Vėl galėsiu normaliai naudotis.
Visada prasom
O “slapukai” tai čia “cookies”?
slapukai tai cia “cache”
aaaaa, ačiū už lietuvių kalbos pamoką
Sveiki,
Gal kiek keistas klausimas, bet norėčiau paklausti,kodėl niekaip neišeina įkelti nuotraukos ir vis meta error?
Ačiū už atsakymą
Sveiki,
Gal kiek keistas klausimas, bet norėčiau paklausti, kodėl niekaip neišeina įkelti nuotraukos, ir vis meta error?
Ačiū už atsakymą
bandyk kita narsykle
bandyk kita narsykle
O ačiūū labai ;))
Pritariu Vilmai-Majai. Bandyk kita narshykle, nes skirtingose narshyklese “Lingq’as” skirtingai “elgiasi”.
Jau pastebėjau, dėkui
Mielieji, sakykit ar yra galimybė mokantis konkrečią pamoką anglų kalboje, kartu išsitraukti tą pačią pamoką ir iš kitos kalbos, pvz. vokiečių ar rusų? Man taip supaprastėtų suvokimo klausimas. Tiek rusiškai, tiek vokiškai aš suprantu, pasiklausau, esmę suprantu, o tada klausausi angliškai. du zuikius nušaučiau, pasikartočiau dar ir vokiečių. T.y. ar susieta viena ir ta pati pamoka skirtingose kalbose? Ačiū iš anksto
@NijoleG
Kai kurios pradinukų kolekcijos (Greetings and Goodbyes, Eating Out, Who is she?) yra beveik visom kalbom, dėl sudėtingesnių nežinau. Greičiausiai kad ne.
O galėtų!
Atkristų noras pažodžiui versti į gimtą kalbą, laisviau klausytum teksto ir dar kitą kalbą pasikartotum. Pasiūlyk, Gintarai, šią idėją valdžiai. Lietuvių vardu
Galėtų, jeigu būtų kam už tai mokėti. LingQ dirba nuostolingai ir pagrinde yra išlaikomas Steve geros valios ir pajamų iš kitų verslų. Viskas, ką mes čia turime, yra padaryta tų pačių mokinių, kurie čia mokosi. Pavyzdžiui už tai, kad mes galime matyti LingQ lietuvių kalba, faktiškai esame dėkingi vienam žmogui, kuris tai padarė savo laisvalaikio sąskaita be jokio užmokesčio. Tai Sportlich. Jis išvertė virš 70% visos medžiagos. Visi kiti, įskaitant ir mane, kartu sudėjus - mažiau kaip 30%
Ach, štai, kaip… o mes čia ieškom kaip tik mokytis nemokamai!
Sveiki, kažkaip netyčia vieną kart atsivertė puslapis, kuriame buvo mano “laiko juosta”, (antrą kart nerandu kaip ją atsiversti), ten buvo kažkoks skelbimas, pamašus į “Jūs užsidirbote naują artefaktą savo avatarui!”. Kas čia per daiktas? Ir kur ta juosta, pasižiūrėti dar kart. Ar aš jau visai, kuku maku?
Sveiki, kažkaip netyčia vieną kart atsivertė puslapis, kuriame buvo mano “laiko juosta”, (antrą kart nerandu kaip ją atsiversti), ten buvo kažkoks skelbimas, pamašus į “Jūs užsidirbote naują artefaktą savo avatarui!”. Kas čia per daiktas? Ir kur ta juosta, pasižiūrėti dar kart. Ar aš jau visai, kuku maku?
Ir dar, kaip į išmanųjį telefoną įsikelti LINGQ programėlę, pas mane Android’as. Neturiu suvokimo net nuo ko pradėti. :-((( Ačiū dideliausias