Tecniniai klausimai

Mažu istoriją išsivalyk :slight_smile:

Padejo, aciu :slight_smile: paciai nedasilo :smiley:

sveiki, kodėl nuėjus į ,mano pamokos’’ ir atsidarius kursą, bandau pasirinkti ,tarpinis 1’', o duoda visas pamokas, taip pat ir pradedantiems?
dėkui

nzn… tie filtrai kartais veikia keistokai. Kartais klavišas F5 padeda.

jo, man irgi tas pats buvo, pasirenki lygi bet vistiek viska meta

gal kas žino kame reikalas…wind XP…chrome naršyklė …ne visas pamokas galiu klausyt…kai kurios su garsu…kai kurios rodo kad groja…bet garso nėra…jei negrojančią paleidžiu per E naršyklę viskas gerai…išeitų chromei kažko trūksta…

vis tik teko į mozilą perbėgt…dabar viskas ok

Labas, aš noriu susimokėti kreditine kortele už 6 mėn “Basik” kursą. Įrašau kortelės Nr. ir gaunu atsakymą, kad neteisingas. Nesuprantu kaip reikia atlikti apmokėjimą

@GintasRu
Pas mane ir ant chromės grajina…

@Jolanta
Būna… kokio banko yra išduota kortelė? Kita vertus, turint kredito kortelę (tinka ir kai kurios debetinės, pavyzdžiui SEB banko VISA Classic), galima atsidaryti sąskaitą PayPal, o su tuo problemų paprastai nekyla.

žinau. kad pas kitus ant chromės viską grajina…ir darbiniame pas mane ok…bet kodėl namie ne viską …taip ir neradau…arba trūksta kažkokio šulo…arba blokuoja kas nors…šiek tiek sudomino gmailo laiškas, kad kažkas iš amerikės programiniu būdu bando prie mano pašto pasijungt

Tai čia pas tave pagal kiaulystės dėsnį :slight_smile: o amerikontai visur lenda… Aš į savo blogus įdėjau tokį plugin’ą Limit Login Attempts, tai http://www.anglukalboskursai.net/ per porą mėnesių užblokuota 1434 IP adresai… Greičiausiai čia botai, kurie bando įkišti spaminių komentarų su atgalinėm nuorodom, o ko jiems reikia tavo pašte, tai neįsivaizduoju… Gal čia Centrinė Žvalgybos Valdyba tavim domisi :slight_smile:

jo …tikriausiai koks cžv agentas per daug prisigėrė ir netikėtai susidomėjo ką lietuviai pašte rašinėja :slight_smile:

Kažkas neseniai bandė naudoti programą ir prisijungti prie jūsų “Google” paskyros - ........@gmail.com. Neleidome prisijungti, nes tai galėjo būti užgrobėjas, bandantis pasiekti jūsų paskyrą. Peržiūrėkite išsamią bandymo prisijungti informaciją:

Sekmadienis, 2013, Vasario 10 22.25.56 UTC
IP adresas: 68.195.76.54 (oo…6.dyn.optonline.net.)
Vieta: Milford, CT, USA

Jei neatpažįstate šio bandymo prisijungti, gali būti, kad kitas asmuo bandė pasiekti jūsų paskyrą. Turite nedelsdami prisijungti prie paskyros ir iš naujo nustatyti slaptažodį. Sužinokite, kaip tai atlikti, šiuo adresu: Google Account Help

Jei tai buvote jūs ir norite suteikti šiai programai prieigą prie savo paskyros, atlikite trikčių šalinimo veiksmus, nurodytus šiuo adresu: Gmail Help

Pastaba: atsakymai šiuo el. pašto adresu nepriimami.

Pagarbiai
“Google” paskyrų komanda

Matai, kaip guglė tave saugo nuo užgrobėjų :slight_smile:

va …pasirodo gmaile gavau pasiūlymą…matyt grobikai dėl aukso to ir nerimsta…:slight_smile:

WE NEED INTERESTED GOLD BUYER!!

Please permit me for using this medium to reach you. I am Elder Nana Robert Asare, I write this mail to you on behalf of our Local Gold Miners Associations, a Local precious mineral dealers and precious mineral owner’s representative here in our region, Accra Ghana, Africa. The Association has Gold for sale and we are looking for a reliable buyer of our Gold Dust AU. We have up to 250kilograms of 22+Carat Alluvial Gold Dust AU in stock for sale to anyone interested. We do not want to sale our GOLD via Government provides buyers any more due to high TAX and VAT the Government deducts from our entitlements. Therefore we are looking forward having a direct honest buyer whom we can transact business with this merchandize as trusted partner hence too many fraudsters has made away with our merchandize without trace.

Kindly indicate your response if you are interested to this offer as we present it to you. Please be informed that our Gold Dust AU is open for negotiations.

I wait for your response.

Regards,

Elder Nana Robert Asare.

Auksas tai gerai :slight_smile: Aš Facebook’e gavau laišką is vieno “advokato”. Pasirodo prieš 8 metus Amerikoje numirė mano turtingas giminaitis ir dabar tas vargšas advokatas ieško kam atiduoti tuos limonus :smiley:

nekoks advokatas išeitų…net 8 metus vargo pakol surado :slight_smile:

o kiek taškų duoda už 1 mėnesį Basik ?

Lygiai 0.

Sveiki, noriu paklausti kodėl jau kuris laikas nėra įgarsinimo anglų klb flash cards??? Naudoju chrome, iki šiol viskas buvo gerai, bet jau kelios savaitės dingo…

Pabandykit isvalyti narsykles istorija ir slapukus