Tecniniai klausimai

Ir dar, kaip į išmanųjį telefoną įsikelti LINGQ programėlę, pas mane Android’as. Neturiu suvokimo net nuo ko pradėti. :-((( Ačiū dideliausias.

Spaudžiu vieną kart, pasiskelbia skelbimas du kartus :-(((

@NijoleG.

Apie avatarą:

@NijoleG.

Apie LingQ’ą androide.

Temų tiek daug, nežinau, kur klausti. Vakar nusiunčiau savo nuorodą draugui, kad per ją prisijungtų prie LingQ. Viskas tvarkoj prisijungė. Tačiau taškų man niekas nepriskaičiavo. :frowning: Kodėl?

Ir dar. Nusipirkau narystę 12mėn. šiandien susivedžiau kodą.
Nerandu, kur būtų parašyta iki kokios datos galioja ši narystę. Ar turiu datą atsiminti (užsirašyti) pati?

Užėjus į paskyrą, apačioje turėtų būti visa sandorių istorija. Jeigu jos dar nėra, tai turi būti įrašas kada bus atliktas sekantis automatinis pinigų nuskaitymas. Va ir galiojimo data:)

@NijoleG.

Taškus gauni tik tada, kai tavo draugas perka mokamą paskyrą - bazinę ar aukštesnę. Už paprastą prisijungimą taškų nedalina.

@NijoleG
Pasibaigus apmokėtam laikotarpiui paskyra automatiškai bus pažeminta į nemokamą, kadangi čia buvo akcija. Kai daugiau nebegalėsite linkinti, vadinasi laikas pasibaigė. Automatiniai nuskaitomai taikomi tik prenumeratoriams, t.y. tiems, kas moka už narystę bendra tvarka.

Jeigu Jūs kiekvieną dieną užlinkinsite bent 1 minutės trukmės tekstą, tada Jums nereikės jaudintis dėl pabaigos, o pasibaigus šiam laikotarpiui, galėsite būti rami, kad savo laiką čia išnaudojote produktyviai ir galėsite atkimšti šampano butelį :slight_smile:

Jūs NUOSTABŪS!!! :slight_smile: Viskas aišku!

Ačiū, jeigu čia man :wink:

Šiaip tai galima įsidėti priminimą į Google Calender ir jis atsiųs priminimą el. paštu arba iššoks pop-up’sas pageidaujamu laiku.

Čia jums VISIEMS !!!

Jūs labai geranoriški ir operatyvūs!
Džiaugiuosi čia ‘įkliuvusi’!

sveiki, gal kas galite pasakyti kodel atsidarius pamoka nerodo desinio lango ir neleidzia zymeti nezinomu zodziu? galiu tik atsispauzdinti ir parsisiusti audio.

paspausk virsuj toki pliusiuka kad atidarytu ta langa

sveiki, užsisakiau plana basic, bet planas taip ir liko free… Parašiau į suportą, bet tikriausiai man atsakys tik pirmadienį… Ar įmanoma pagreitinti šitą procesą?

Alex dabar yra ant laido tai turėtų atrašyti.

viską sutvarkė :slight_smile: Bėje, tik dabar pamačiau Gintaro nuolaidas… Kitą kartą butinai pasinaudosiu :slight_smile:

Laba diena

Pas mane žodynėlyje, kur yra “Laukia peržiūros” nebesislenka datos. Sustojo ant balandžio 12-a. O šiandien jau 14-a.
Vakar dar laukiau, gal savaime pasikeis, bet šiandien irgi tas pats: tik balandžio 12-a. Gal galėčiau sulaukti pagalbos.

Ir dar: atsiranda dešinėje viršuje, kur mokymosi resursai, raudonas ženkliukas su skaičiuku. Ką jis reiškia?

Aurelija, ir pas mane tas pats. Penktadienį, (12d) ten buvo kažkokie serverio profilaktiniai darbai, ir nuo tada negaunu laiško į paštą, kur siūlo pasikartot žodžius :slight_smile: Matyt kažko pridarė :slight_smile:

AČIŪ, Kaktusiuk. Vadinas ne pas mane problemos. Susitvarkys savaime. Aš irgi negaunu į paštą laiškų, kur siūlo pasikartot žodžius. Jau maniau, kad netyčia atsisakymą paspaudžiau, nors ir labai save kontroliuoju, kad ko neprisidirbčiau.
O gal žinai, ką reiškia tas raudonas ženkliukas su skaičiuku?

sveiki, gal kas galite pasakyti kodel atsidarius pamoka nerodo desinio lango ir neleidzia zymeti nezinomu zodziu? galiu tik atsispauzdinti ir parsisiusti audio. Viršuje nėra jokio pliusiuko langui atidaryti.

Ruta85, ne pliusiuko ieškok, o tokio juodo taško viršutiname dešiniame grotuvėlio kampe. Man irgi taip buvo. Atsidarys linkinimas.