Tecniniai klausimai

@Tigridijus
Viskas gerai. Mano tonas irgi dažnai būna ir arogantiškas, ir kategoriškas, bandau su kovoti, bet dažniausiai nesėkmingai. Jis - tas kitas aš (kur blogas) laimi prieš “gerąjį” aš.

Negaliu pasakyti, kodėl taip yra su kalbom, bet pirminė LingQ (tada dar The Linguist) intencija buvo ta, kad Steve pasidarė šią sistemą sau, kad būtų lengviau mokytis kalbų, o kadangi prancūzų, japonų ir kinų yra kalbos, kurias jis moka geriausiai, tai natūralu, kad joms buvo čia paskirta mažiausia dėmesio, o korėjiečių atsirado neseniai, tai dar turbūt ir yra tokia pusiau iškepta.

Dabar LingQ yra komercinis produktas ir natūralu, kad daugiausia dėmesio skiriama toms kalboms, kurių paklausa yra didžiausia.

Sveiki,
gal čia ir ne techninis klausimas, bet man nuo 08.02 nebesiunčia English LingQs of the Day. Prenumeratą turiu dar iki kitų metų sausio. Gal kas zinot ką daryti?
Ačiū

pirmiausia pasižiūrėk savo pašto dėžutės šlamšto skyrių…gali būti palaikyta spamu

Ačiū, Gintai, bet spamuose nėra. Iki 08.01 aš jau puse metų gaudavau tvarkingai.

pasižiūrėjau pas save…pasirodo pas mane irgi paskutinis gavimas rugpjūčio 2 d

@kestas63
Gali būti, kad po kažkurio atnaujinimo išsireguliavo tas laiškų siuntimas. Patikrink savo nustatymus. Kita vertus dienos linkus visada galima rasti ir išsifiltruoti “Žodynėlio” skyriuje.

Blogiausiu atveju galima parašyti į forumą “LingQ Updates and Known Issues”, kad administratoriai pažiūrėtų. Jeigu dar rašai nelabai gerai, tai visiškai nesvarbu. Visi čia rašo su krūva klaidų ir niekas į tai nekreipia dėmesio. Svarbiausia - komunikacija.

Sveiki, netycia vienoje pamokoje visus joje esancius zodzius pazymejau zinomais, kaip juos vel padaryti nezinomais? Ir jeigu pati sistema zodi esanti tarp zodynelio pazymejo “4-known”, tai ji man lieps po kazkiek laiko ta zodi pasikartoti?

as irgi nebegaunu laisku

@Kapish
tiesiog tuos žodžius, kur nežinomi, pažymėk pele ir jie vėl pamėlynuos.
Žinomus žodžius sistema taip pat atsiunčia pasikartoti, tik žymiai rečiau.

@Svajone
Kol klausimas išsispręs, išsifiltruokite dienos linkus “Žodynėlio” skyriuje. Ten yra baltas mygtukas virš žodžių sąrašo - “Due for Review (SRS)” (antras iš kairės) - ten bus tai, kas “užduota” šiai dienai.

2012-08-07 3.47 PIRKINYS 4096760011237951 07.08.12 12:15 1.00 USD (400059) LINGQDOTCOM>604-925-9544 CA
2012-08-07 3.47 PIRKINYS 4096760011237951 07.08.12 12:15 1.00 USD (681920) LINGQDOTCOM>604-925-9544 CA

Sveiki, gal kas nors esate susidūrę, kodėl nuskaičiuoja po 1 dolerį ir dar tokiu įdomiu kursu (3,47 lt už 1 dolerį)? Ir dar du kartus iš eilės.
Visa istorija tokia, kad 08.07 sumokejau PayPal’u už Basic paskyrą ir už kelių minučių gavau pranešimą, kad mokėjimas atšauktas, pinigai grąžinti. Tada dar kartą sumokėjau ir nuo 08.07 iki vakar 08.12 naudojausi Basic paslaugom. O šiandien į emeilą gavau pranešimą, kad mokėjimas atšauktas, pinigai grąžinti, paskyra išjungta. Nesuprantu kodėl . Ir nors pinigai maži, bet smalsu ir neaišku, ką toliau daryti?

Ar galima padaryti, kad pasirinkti lingq’ai pasiliktu tarp mokomoju zodziu, kuriuos sistema atsius pakartoti, bet dingtu is zodyno? Labai trukdo mokytis kitus zodzius, kai jie susimaiso.

@Hopeidea
Ar išsiaiškinai? Jei ne, paklausk Alex.

@Kapish
Sudėtingas klausimas… Iš žodyno žodžius galima pašalinti, bet norint juos vėliau pasikartoti, reikia perkelti į kokią nors išorinę kortelių sistemą.

Aishkeja situacija su tom “japonu & co” kalbom…
Gaunasi, kad “Lingq.com” nedraugauja su “eksploreriu” ir daro visokius tai grybus…! Net gi prancuzu kalboje, kur yra visokie tai “é, è, ç, à, ù” garsai prasideda visokiu nesamoniu tarimai… :frowning:
O jau pas japonus tai visishkos “kapines”… :frowning:
Jau “moziloje” viskas normaliai su prancuzu kalba, o Google-chrome (ar kaip ten ji) atgijo ir japonu kalba… :slight_smile:

@Gintaras Nieko nesiaiškinau, pagailėjau laiko, tiesiog užsisakiau trečią kartą, nuskaitė 10 baksų normaliu kursu ir kol kas veikia…Na, jei dar kartas bus, tada aiškinsiuosi:)

Jooo…! Ish didelio rashto ishejo ish krashto (visai)…
Jau toki “brieda” pridirbo Ling’o kurejai, kad ash dabar nieko nesuprantu, kas cia ir prie ko…! :((

Normali reakcija :slight_smile:
Man patinka pati idėja, o tai, kad jis dabar truputį lievai vartosi, su laiku bus išspręsta. Tik žodžių reikšmes pasidarė nepatogu žiūrėti, reikia eiti akimis per visą ekraną. Seniau buvo prie pat žodžio. Bet linkų redagavimas daug paprastesnis - nereikia spaudalioti knopkių ir bus galima daiktavardžiams įdėti paveikslus. Man tai labai naudinga, nes aš neverčiu į lietuvių, o skaitau angliškus paaiškinimus.
Be to, naudojantis rodykle į dešinę visą tekstą labai patogu sulinkinti net neskaitant.

Pardon, senasis linkų matymo variantas šalia žodžio, pasirodo, išliko. Plius pridėtas naujas - kaip kam labiau patinka.

Gerai… O kaip dabar zodzius pervesti i zinomuju sarasha, tai yra kaip pildyti savo statistika… Ir priesh tai jau buvo padaryta truputeli hemarojaus, norint ta padaryti (padidinti zinomu zodziu statistika), bet kaip sakoma ten dar puse bieso paliginus su dabar buvo…! :wink:

Jums veikia lingq’ų tarimo klausymas?

Man tai ne!!! :frowning:
Ir ash turiu didziuli nora keiktis lietuviu, rusu, lenku ir anglu kalbom…! :slight_smile: