Tecniniai klausimai

Joo, man irgi gobšumas su tais taškais :smiley: Bet švediškai dar anksti kalbėti…

Kol kas matau tik čia:

Account > buy a 6-month membership > Pay Now

parašyk į pagalbą ir turėtų pataisyti, kad būtų galima ir iš pagrindinio lango > Account.

@Gintaras
kiek suprantu,ten siūlo , perkant akauntą , dar papildomai nusipirkti taškų.
Bet kokiu atveju, manau, parašysiu į Support forumą.Einu ieškoti, kur jis yra.

@Hopeidea
Reikia žiūrėti viršuje. Ten, kur mokėjimo būdai - taškais, PayPal ir kortele.

Akivaizdu, kad padaryta idiotiškai, jeigu taip sunku rasti. O gal ir specialiai :slight_smile:

radau…pagaliau:) Ačiū už kantrybę, tikrai gerai paslėpta.
Reiks klausti, gal galima už mėnesį sumokėti, nes pusmečiui neužtenka taškų.

12 mėn narystė irgi ten pat paslėpta. Net nebūčiau žinojęs, kad tokia yra, jeigu Sportlich nebūtų parodęs :slight_smile:

Kadangi mano temą suppor forume ištrynė, dalinuosi, ką sužinojau.
Mėnesiui nusipirkti už taškus negalima, tokia galimybė suteikiama tik 6 mėn. arba metams.
Beje, groupon.com naujiems nariams buvo galima nusipirkti narystę metams už 35 dol.( spėju dėl tos nuorodos ir ištrynė temą)

Aaaaa, negerai svečiuose pasakoti, kad kita gaspadinė gardžiau gamina :wink:

Ne , ne ne aš tą nuorodą įkėliau, o vienas iš pasisakiusiųjų:) Pats Stevas tuoj parašė, kad ta akcija buvo pritraukti naujus narius, reklama, taip sakant, o mums žinoti nebūtina, kad nekiltų negerų minčių:D

hey, kaip pažiūrėti kiek laiko liko taškams iki galiojimo pabaigos?

Reikia nueiti į taškus ir iš sumos atimti naujausių (vieno ar dviejų mėnesių senumo) taškų kiekį. Tada pažiūrėti kada įskaityti seniausi taškai ir suskaičiuoti, kiek jiems dar liko iki 3 mėnesių. 3 mėnesių senumo taškų jau nebūna…

Sveiki, esu naujoke cia, dziaugiuos atradus, taciau dar nesigaudau techniniuose reikaluose sio puslapio, mano tikslas yra islaikyti ir tobulinti anglu kalba ir ismokti norvegu, taciau nesuprantu, kaip galeciau parsisiusti pamokas ir mokytis norvegiskai, nes anglu k. pamokos jau yra bibletekoj?
Is ankto dekoju.

tai tau reikia atversti norvegu kalba, anglu kalbos puslapyje tau niekada nebus norvegu kalbos

@Gerda1. Sveika, prisijungusi:-) Galbūt tau reikia pirmiausia atsidaryti pagalbos puslapį. Esu tikra, čia rasi atsakymus į savo klausimus.

Sveiki,neseniai pradėjau mokytis su Lingq ir niekaip nerandu kaip užlinkintą žodį padžymeti kaip žinomą?ačiū

@jolkam
reikia suteikti jam statusą “4” (žodžio kortelėje)

sveiki, netycia atsisiunciau i ,mano pamokas’’ kolekcija, kuria sudaro 40 psl pamoku.,
ar galima jas istrinti visas vienu metu, nes po viena pamoka trinti labai daug laiko uzima?
dekui

Kas nors, kad ir tamsta Gintaras, teiksis paaishkinti, kodel japonu kalboje neveikia linku igarsinimas???
Ir shiaip shios, kaip ir kitu dvieju (kinu, korejeciu), kalbos yra pakankamai keblus del skirtingu rashmenu sistemu, tai chebryte dar labiau nutare pasunkinti shi reikala ar kaip.!?

P.S. Kitose kalbose neskaitant kaikuriu “grybu” linku igarsinimas daugmaz veikia… :-/

@Svajone
Panašu, kad nėra tokios galimybės. Bet galima ir netrinti. Tegu sau guli. Už tai mokėti nereikia :slight_smile:

@Tigridijus
Taigi chebryte tam ir padarė LingQ, kad apsunkinti žmonėm gyvenimą.

@Gintaras
Gerai, kad tamsta bandote juokauti, bet…

Blogai, kai kalbos skirstomos i privilegijuotas anglu ar vokieciu bei prancuzu, kur viskas daugmaz ar sveiko proto ribose veikia, ir i luzerines tokias kaip kinu, japonu, korejieciu, kur gali “megautis” tik “ishkastruotomis” galimybemis… :wink:

Ash i jumi ziuri, kaip i tam tikra “Lingq.com” atstova Lietuvai, todel tikuosi laikui begant situacija pageres…

P.S. O mano tonas turbut arogantishkas todel, kad shiaip tai yra pakankamai pykta, kai tokiai kaip anglu kalba “sudaromas” privilegijuociausias “statusas”, neziurint to, kad pacioje Britanijoje (arba bent jau didziuosiuose miestuose) niekas (vietiniai britai) ta “british english arba queen’s english” beveik neshneka…