Pirma mano sukurta pamoka

Taigi as irasiau pamoka Login - LingQ ka manote apie JUST ME IN THE TUB?

@lingqqqenglish. Atleisk, bet nuoroda man neatsidaro.

oj va Login - LingQ

Kazkodeltai nuoroda po 0 padaro tarpa ir gaunasi 0 5 o turi buti 05 turi buti sujunkta

Žinau tą problemą su tarpais. Tačiau pranešimą apie žinutę forume gaunu į paštą, o pašte nuorodoje tarpo nėra ir paprastai galima atsidaryti nuorodas iš pašto. Tačiau tavo nuoroda vis vien neatsidaro - nei iš pašto, nei nuėmus tarpą ir įdėjus į naršyklę.:slight_smile:

Ilgoms nuorodoms geriausia naudoti trumpinimo tarnybas. Tada neatsiranda tarpų (kaip jau daro Gintaras).

Keli tokių tarnybų pavyzdžiai:
www.goo.gl
www.bit.ly
www.smarturl.org
www.tinyurl.com

O dėl pamokos nuorodos, tai jos URL adresas yra visai kitoks nei rodomas adresų juostoje.
Tam, kad galėtum pasidalinti reikia naudoti URL adresą esantį prie pamokos dalinimosi (pamokos puslapio apačioje).

P.S Pamoka: Login - LingQ

@lingqqqenglish - Thank you for your efforts in sharing content on LingQ. However, we ask that shared content be written and recorded by native speakers to ensure the lessons are of good quality, especially for beginners. I’ve now unshared this lesson.

@lingqqqenglish. Na, galų gale priėjau ir peržiūrėjau tą pamoką. Fantastika:-) Įtariu, kad tu esi pirmas lietuvis, išdrįsęs įrašyti savo sukurtą pamoką ir pasidalinti su kitais. Sveikinu.:slight_smile:

Juokauji gal? Ai tekto per interneta niekas manes nemato. :slight_smile: As ten labai stengiausi bet tarymas lievas :slight_smile: Ai tek to kita karta gera sukursiu :slight_smile:

@lingqqqenglish. Nejuokauju. Žaviuosi tavo drąsa. Ir aiškiai matosi, kad tu labai stengeisi. Man tikrai nuoširdžiai patinka, ką tu čia padarei:-)

Tarimas tavo blogas, aišku. Toks aiškiai mokyklos sugadintas. Bet tam ir mokaisi, kad pagerintum viską - ir tarimą, ir kalbėjimo įgūdžius. Tai ir yra svarbiausia, kad tu nori mokytis.

Aš išsisaugojau tavo pamoką kaip raritetą. Kai po kiek laiko sukursi naują pamoką, norėčiau ją irgi išgirsti. Turėdamas šitą įrašą ir visus kitus savo sukurtų pamokų įrašus tu galėsi kuo aiškiausiai matyti, kaip smarkiai eini į priekį.

Ir deja, tarimą gali pagerinti vieninteliu būdu - daug klausydamas audio įrašų. Tau nepatinka klausytis, bet iš tikro reikia. Neskubėk įrašyti naujos pamokos. Pasiklausyk kelis mėnesius ir tada padaryk. Pats pamatysi pokyčius.

Tu tikrai čia toks vienas vienintelis ir unikalus. Nepabėk, gerai?:slight_smile:

Ir dar. Kai įdedi savo sukurtą pamoką ir pasidalini ja, kiti žmonės gali ją naudoti ir iš jos mokytis. Bet visi nori išmokti tarti gražiai, todėl visada naudoja mokymuisi native speaker’ių įkalbėtas pamokas. Todėl ta prasme tavo pamoka netinka kitiems. Tačiau tau pačiam pasitikrinti, palyginti, kaip kalbėjai anksčiau ir kaip kalbėsi vėliau, tie įrašai yra labai gerai. Na, ir mums pamatyti, kaip tobulėja žmogus, čia besimokydamas, irgi labai naudinga. Nes išskyrus Gintarą, niekas nėra įrašęs savo kalbėjimo. Supranti, mes tiesiog nedrįstame.:slight_smile:

As nezinau tas tarimas geras ar blogas tik as taip jauciu. nes pvz man biski suniau su then ir when. ten dar buvo toks zodelis pour lygtai. Paprasysiu native spekeriu ar jie viska suprato ar ne. Siap rytoj kita planuoju pamokyte … Nera ka veikti. O siap mokykla manes nesugadyno nes as mokykloje siap nesimokynau iki 10kl nieko. tik 10kl pradejau stipriai

Tai galų gale ką turėčiau padaryti kad išgirsčiau tavo pamoką? :smiley: Man neatsidaro kur įkėliai linka

@lingqqenglish A tvarkoj,radau tavo pamoką tavo profilyje,iškur tu tą teksta gavai?

Aš atsidariau su Sportlich įdėta nuoroda:

Login - LingQ

Pas brolyi radau, gal tarimas ir nera geras bet native spekeriai suprato ir gerai :slight_smile:

Turiu klausima: Kaip klausau turiu butina klausiti idemiai? Pvz as klausausi kazka darydamas pvz kambari zaidziu su masinitem^^ ir neidemiai klausau eng medziaga ar cia blogai ar gerai? ar tai veikia?

@lingqqenglish kažkas anksčiau buvo uždavę panašų klausimą.Kaip AJ sakė klausydami įdėmiai daug greičiau mokomės, kai nesiblaškome į kitus papildomus dalykus na čia žinoma savaime aišku.Aš asmeniskai dažniausiai anglų klausau kai ką nors veikiu,aišku stengiuosi susikoncentruoti ties klausimu bet ne visada pavyksta, nes mintys nukrypsta kažkur kitur ir pnš.Vis dėlto būtų geriau klausyti kuo daugiau susikoncentravus ir įdėmiai klausyti kas sakoma,tokiu būdu įsisavinsi informacija greičiau.

aciu kad padedi bet turiu dar viena klausima ir rasysiu cia kad nereiketu kurti nauju temu. O tai pvz gerai jeigu klausausi kokios medziagos ir neviska suprantu? Man butinai reikia ziureti i konteksta?

Aišku geriau yra klausyti jei bent supranti apie 80% kas yra sakoma,aš kai pradedu naują pamoką iš AJ pamokų ar iš čia tai susikelu naujus žodžius į supermemo ar užlinkinu juos.Su laiku klausausi ir peržiūriu tuos naujus žodžius ir galų gale viskas pasidaro maždaug aišku,žodžius ir frazes daugmaž viską suprantu.O į kontekstą manau kada nori tada ir žiūri,aišku žiūrėdamas gali ir klausyti ir skaityti ir matyti kaip tariami žodžiai bet su laiku jei viską supranti gerai tai manau nebūtina visą laik žiūrėti.

Kokes AJ pamokas klausaisi?

Power English ir pradėjau toliau tęsti Real English