Turiu šiame portale narystę gana senai, bet prieš keletą metų sulaukęs “upgreidinimo” pranešimo nutraukiau naudojimąsi. Dabar vėl panorau naudotis ir noriu pirmiausia išsiaiškinti nemokamos paskyros galimybes. Šiandien pridėjau 203 žinomus žodžius ir 17 lingQs ir viskas vėl tas pranešimas neleidžiantis pridėti žodžio prie lingQs ar padaryti žodžio žinomo (Senesnius žodžius iš lingQs ištryniau, jų buvo apie 100). Prie “Free” plano rašo, jog galima 20 LingQs, bet juk mano tėra 17 tai kodėl neleidžiama? ar čia man su matematika prastai? ištrynus ir palikus tarkime 14 žodžių vistiek tas pats pranešimas. Gal čia jei yra pasiekiamas limitas ir viskas apribojama veikla nesvarbu ar žodžių skaičius sumažinamas?
Labas, butent taip ir yra, jei jau pasiekei 20 lingu limita, trink netrynes, tu jau ji isnaudojai. Deja, bet taip jau apribojo nemokamos paskyros galimybes
Kaip aš suprantu dabar tie 20 lingų yra tik pasibandymui - kad suprasti kaip veikia sistema
praktiškai čia jau nebėra nieko nemokamo pinigai valdo pasauli :):)))))))
vijola, tik dabar sužinojai?
Yra sukurta sistema, ir tai juk ne koks nors 5% besiskiriantis nuo kitų šimtų puslapių, sistema prižiūrima, naujinama, turi nemažai galimybių. Akivaizdu kad tai yra mokama, ir ta suma visai padori sakyčiau, juk ir reklamos čia neatakuoja ir neblaško dėmesio, nes jų nėra… Na ir dar palyginus kiek už tą pačią sumą galima išmokti čia per metus, ir kursuose per mėnesį…
viskas teisinga žmonės dirba darbą ir gauna už tai pinigus, bet tada arba lai daro kaip rašo arba lai rašo kaip daro, nes kam tada rašo kad bazinis lygis yra nemokamas ,čia jau gaunasi klaidinanti reklama ,va būtu parašyta kad viskas mokama tada niekam nekiltu jokiu klausimu užėjai pamatei kad viskas mokama ir nutarei mokėsi ar ieškosi kažko kito o dabar klaidžioji ,klaidžioji ir ieškai kas parašyta bet ko realiai nėra kam klaidinti žmones? Jie ką nori atrodyti geresni nei yra iš ties ar dar kažkaip? Beje paskutinio sakinio sauliokai nesupratau arba jei supratau teisingai kursuose jūsu manymu galima išmokt daugiau?
Na aišku kad niekas nedės didelio pradinio lango "čia viskas mokama!: Nesunku suprasti, kodėl
Iš tikro juk nėra 100% viskas mokama - šį bei tą galima veikti.
Pasirenkant free paskyrą juk parašyta kiek lingQų galima sukurti ir kiek pamokų importuoti, yra pamokėlė kas tie lingai, ir tai gali pamatyti net neprisiregistravęs. Jei kažkas nemoka skaityti - kieno tai problema? Tiesa, dar yra būdas pasididinti lingų skaičių jei prisiregistruoja kviečiami draugai berods. Bet tai neišsigelbėjimas… Galų gale ir ta registracija tai nemokama… Tai šiuo atveju nesuprantu nepasitenkinimo, kad va man per mažai duoda nemokamai…
Šiaip dauguma žmonių juk ir kokį nors buitinį prietaisą nusipirkę vietoj to, kad paskaityti instrukciją, susidūrę su menkiausia problema iškart neša į taisyklą arba rašo į forumus, vietoje to kad tiesiog paskaityti instrukciją. Tai nenuostabu kad ir čia tie patys klausimai.
Apie paskutinį sakinį tai minty turėjau kad atvirkščiai: kursuose spėju mėnuo kainuoja panašiai kaip metinė narystė čia, bet po mėnesio kursų kaži ar galima būtų pastebėti kad ką išmokai… Aišku, jei sumokėsi už narystę LingQ ir nieko nedarysi bus tas pats , net jei abiem atvejais mokytis - jau manau skirtumas bus akivaizdus.
nežinau ką kiti gali nuveikt pavyzdžiui aš galiu tik pasirinkti tekstą , klausytis ,atsisiūsti tekstą ,atsisiūsti audio daugiau nieko,žodžių vertimo taip pat nėra , linku nulis bet vistiek rašo kad aš viršiju limitą iš esmės man tai dideliu prolemų nekelia internete aibė neblogu puslapių o kalbos mokymasis man tėra hobis ,erzina tik tai kad jei jau teikia kažkokia paslaugą tai vistik norisi kad būtu išlaikomas kažkoks sąžinigumas, beje ne viena ir ne dvi svetainės taip ir deda pirmam puslapyje kad mokama viskas ,taip kad nežinau ar aš nemoku skaityti ar dar kažkas :)))))))) bet šita svetaine darosi nepatraukli
Tai visgi kažką galima daryt
Na kadangi aš susimokėjęs, tai nežinau kaip ten ką tiksliai mato turintys free paskyras, todėl negaliu prisiekinėt ir kažką įrodinėt… Jei pastoviai mėto kokį nors langą kur siūlo pirkt, tai tikiu kad nervuoja…
o tai kaip tada galima paaiškinti tai jog vakar galėjau pilnai viskuo naudotis? (prieš porą metų juk buvau išnaudojęs limitą)
sauliokai> tu nematai reklamų? normaliai čia prikišta, net akis bado…
Beje, saito owneri’iai nemoka daryti biznio būtų kur kas geriau daugiau pritraukti lankytojų padidinus free plano galimybes, tarkime kad ir maximalų lingqs kiekį leisti kokį 10, bet tu jį gali ištrinti/pridėti ir toliau naudotis. Kokia nauda jog vartotojas pasinaudoja savaitę, pamato jog mokama ir išeina? šiaip dar neteko tokio dalyko matyti, na bet tegu dirba, ką aš čia dabar mokysiu
Na ne, jokių reklamų nematau
Ką ten su tais 10 lingų, argi čia darbas
tapk free nariu ir pamatysi :))))))))))))))))
kad iš siulomu 20 linku jie neduoda nė 1 taip kad …
Iki sausio tai tikrai ne
nelabai suprantu kame problema… anksčiau free buvo didesnės galimybės ir galima buvo šiuo tuo džiaugtis už dyką…šiai dienai jų beveik nėra…pagal tai ir sprendimai…jei produktas tinka už tą kainą tai perki…jei netinka neperki…jei labai norisi, o atrodo per brangu tada galima asmeniškai derėtis su linkų direktorium, kad paleistų pigiau, kad ir nepavyks vistiek šiokia tokia pramoga bus…rusiškai suprantantiems yra tokia svetaine slovouč kažkuo primena linkinimus…ten pakol kas už dyką
na matai, reikia suprast kad tinka, bet mokėti nenori :)))
daugumai žmonių reikia pasinaudoti bent pusmetį jog suprastų ar sistema jam tinka, to padaryti per porą ar vieną dieną neįmanoma. Pavyzdžiui aš nesu pratęs švaistyti pinigus jei nesu tikras ar po keleto dienų vis dar naudosiuosi šia sistema. Kam kišti tas reklamas į free planą jei negalima naudotis? Dažniausiai daroma taip: arba kišamos reklamos ir leidžiama naudotis arba reklamų nėra ir moki pinigus už funkcijas, o dabar pernelyg naglai nori.
Bet prievartos tai nėra
niekas ir nesako jog prievarta yra, aš tik mokau biznį daryt
na jei esi mokytojas, tai rašyk LingQ įkūrėjams tiesiogiai
@vijola
juk jau rašė kad 20 lingų sukuriami vieną kartą, ir viskas, jei juos ištrini, jie vistiek skaitosi kad jie jau buvo sukurti. Apie tai ir parašė tau alex
Aš LingQ nemokamoj paskyroj mokiausi metus ir septynis mėnesius,bet tiek nepasiekiau,kiek per keturis mėnesius mokamoj.Tuo metu šimtą lingqų leisdavo,bet ir tie greitai baigdavosi,turiu prisirašiusi ištrintų lingqų sąsiuvinį.Vargas buvo,o ne mokslas.Negailėkit pinigų geram daiktui,juk suprantat,kad laikas tai-pinigai. @batistis mokai kaip daryt biznį,darant nemokamas svetaines?