Nemokamos paskyros galimybės

Baikit jus pagaliau tas nesamones kalbeti kaip kokie 15-kos metu paaugliai, kad viskas yra mokama…!

Taip jeigu ziureti, kosminiais-karminiais mastais, tai uz viska vis tiek turesi susimoketi, tik cia visai neturimi galvoje pinigai (tie popieriukai)!!!

Ash jau seniai buciau po velena jeigu taip jau viskas butu mokama butent pinigais, nes daugmaz 2-metus buvau benamis ir kaip tai iki shiol esu gyvas…

O tas faktas, kad tu uz kazka moki, tai dar nereishkia, kad nebusi “apipisinejamas”, kas beja man pastoviai Londone vykstas…!

Lingq.com - tikrai pakankamai specifinis reikalas ir noreti, kad zmones po keliu savaiciu jau pamiltu ja yra gana naivu… Ash tarkim dar Prancuzijoje 2011 metais uzsiregistravau Linge ir pradzioje man jis labai bukas pasirode… Tik po kokiu metu jau Londone ash uzsikabinau ant jo (Lingo) ir savaime suprantama, kad jis (lingq.com) tada zymiai normalesnis buvo…

Siusciau “ant triju raidziu” shi saita, jeigu dabar bandyciau registruotis…!

Gruta, tavo manymu delfi.lt yra nemokamas, t.y. negauna pelno? :slight_smile: norint uždirbti iš reklamų labai didelį vaidmenį atlieka vartotojų skaičius, kadangi jų yra mažiau nei galėtų būti (dėl lingq naudojamos politikos) uždarbis iš reklamos yra minimalus. Manyčiau nemažai vartotojų šis portalas praranda dėl to jog nesugeba pilnai parodyti savo galimybių potencialiems klientams. 20 Lingqs galima susidėti per nepilnai valandą per kurią nieko nepamatysi ką čia galima nuveikti šiame portale.

@Justtis

Ash kaip ir pritariu tamstai…!

Ir shiaip Lingq.com metodika kazkuria prasme aplenkia laika… Tarkim dar tais laikais, kai shis saitas dar nebuvo taip prisimandravojes rekomendavau ji kokiems 5-7 zmonems ir ka jus manot…? Nei vienas ish ju neuzsiregistravo…! Nes kaip suprantu zmonems paprasciausiai tokie dyvai, kokius propaguoja Lingq.com dar nera suprantmai…

O cia dabar prasideda kazkoks “izsipisinejimas” ir panashus dalykai…

Nu “Nokia” irgi savu laiku pasijuto visagale, tai ka…? Kiek teko girdeti, kad dabar ant bankroto ribos (ar i ta puse)… :wink:

na taip, vietoj to, kad eitų ten, kur yra gerai ir pigiau, jie sėdi ten kur blogai ir brangiai, ir verkšlena :))))
arba išvis, įkurtumėt savo tinklapį kur viskas būtų protingai, teisingai ir pelningai ir visi ten subėgtumėm :wink:

“Научи себя сам - никто другой этого за тебя не сделает,
будь он хоть трижды профессором каких угодно наук!”
Николай Замяткин
(Išmokyk save pats - niekas kitas už tave to nepadarys, nors ir būtų triskart profesorius kokių tik nori mokslų!
gudrusis Nikolajus Zamiatkinas)
man patinka šitas minties užlenkimas, na o jūs tai jau patys spręskit už save :slight_smile:

@justtis Manau,kad ir pasikeitė LingQ politika,nes daugelis nemokamoj paskyroj sėdėjo.Nenorėčiau,kad prisijungusi mokytis,turėčiau prasibrauti pro reklamą.O mokam tikrai grašius,palyginant su kursais.Algirdo Karaliaus "Kolibrio"metodas-prasiveržimas į anglų kalbą,iš esmės tas pats,jokios gramatikos,bet frazių klausymas ir kartojimas iki automatizmo,bet kainuoja virš tūkstančio lt. kelių dienų kursas.Potencialių klientų šis portalas nepraranda,kas nori mokytis-mokosi. @Gi_yobu Negirdėjau,kad LingQ ką nors apgaudinėtų,jų teisė keisti taisykles.Jei Londone gyveni skvote,tai suprantama,kad būti apgautam yra daug galimybių.

toks pasakymas “kas nori mokosi” yra teisingas, bet tai nereiškia jog mokysis naudodamas šį portalą :slight_smile: pvz jei ieškoma kažko panašaus į šią sistemą tai galima naudoti open source sistemą: Learning With Texts (lwt), pagrindinis funkcionalumas kaip ir lingq. Yra begalė nemokamų sistemų ir teigimas jog nepraranda klientų yra tiesiog kvailas, o ar piniginiu atžvilgiu išeina geresnė politika tai reikia skaičiuoti, bet drįsčiau abejoti ar eina į pliusą, nes reklama yra galingas ginklas ir dauguma web saitų tik tuo ir verčiasi. Mano subjektyvia nuomone geriausia naudoti mišrią sistemą, vartotojai kurie neišgali ar nenori mokėti (tokių yra ypač daug, jaunimas drįsčiau teigti jog mokosi daugiau nei suaugę) tegu naudojasi sistema su reklamomis ir gali būti šiek tiek apkarpytos funkcijos (bet ne visai, jog jie galėtų naudotis sistema), o tie kurie gali mokėti ir nenori reklamų taip pat reikia suteikti tokią galimybę. Dabar yra suteikiama tik antra galimybė. Ir nereikia lyginti portalo su individualiais mokymais, nes tai visai skirtingi dalykai, individualūs mokymai turi praktiškai tik vieną pajamų šaltinį

man tai labiau rūpi kiek man tai kainuoja,ar aš galiu tiek mokėti,ir ar man aplamai tinka tai ką siūlo, o kiek jie uždirba,jiems apsimoka ar ne tai ne mano reikalas,ir nesuku sau smegenų. Žmonės ne vienerius metus dirba,ir manau žino ką daro,ir ko siekia, galų gale jei nepasiteisins, bus kiti pakeitimai, gal sugrąžins buvusius 100 linkų, bet tada vistiek skųsitės kad šūdas ir tas 100, viskas blogai vistiek :)))
O apgaudinėjimas būtų jei mokamoj paskyroj prikirptų funkcijas nepasibaigus tavo prenumeratai,o kiek nemokamo sūrio davė tai neapgaudinėjimas.
Ir visada reikia nepamiršti ką parašė Gintas, kad vistiek teks save išmokyti pačiam!

kažkaip netyčia 2x tas pats gavosi :slight_smile: gaila negalima pačiam ištrint tokiu atveju…