Naudingas kampas

Sveikinu :slight_smile:

Geras :slight_smile: Aš pernai, kai važiavau žiūrėti The Pogues irgi laimėjau (net nežinodamas, kad dalyvauju loterijoje :slight_smile: - pusės metų nemokamą važinėjimą su Simple Express autobusu į Varšuvą, Rygą, Taliną arba Piterį. Pasinaudojau 1 kartą - suvažinėjau į Varšuvą, kai važiavau į Dublinerius. Laimėjimas ne didžiausias - apie 70-80 Lt, kadangi rytinis autobusas į Varšuvą kainavo 9 Lt (dabar 10), o vakarinis namo - kažkur 65. Kažkada važiavau į Varšuvą su mašina, tai į abi puses išėjo apie 800 Lt vien tik ant benzo. Taigi gera kompanija ta Simple Express - highly recommend.

Tai dabar, Gintai, jau 2 skaitykles turės dukra, o pats nė vienos? :slight_smile:

Saunuole Monika, gali didziuotis savo dukra, Gintai. Skaitykle geras daiktas, pati naudojuos. Gal viena padovanos teciui?

viskas bus ok…dvi dukros…abi su skaityklėmis…gal ir tėvas kada pasimėgaus

per atostogas :slight_smile:

MAno mokytojas uždavė skaityti naujų knygų. Nežinau, ar kam nors bus įdomu, bet vis tiek paskelbsiu pavadinimus, kadangi tai yra iš tų 12-kos, kurios, jo nuomone, yra pačios pačiausios. O Mokytojo nuomonė, kaip mes visi žinome, yra svarbu. Taigi, knygos:

1. Laura Whitworth ir kiti “Co-Active Coaching”
  2. Thomas Leonard “28 Laws of Attraction”

O aš vejuosi toliau, tiksliau toliau tolstu, nes nespėju. Tačiau progresas vis dėlto yra. Phillips’o liko skaityti 3 puslapiai, o T. Harv Eker’io - apie 50. R.I.P. St. Covey dar nepradėtas.

@Gintaras, ačiū kad daliniesi informacija. Na, ką gi, ‘Must read’ knygų sąrašas ilgėja …negailestingai.
Grįžtant prie diskusijos apie maistą ( kaip blogai, kad nėra postų citavimo galimybės).Aš visgi, lieku prie vaisių , bet jau kol kas , kol man tai veikia. Tikrieji žaliavalgiai, kiek girdėjau, išvis labai mažai geria vandens. Galbūt tai jau kitas kraštutinumas.

Ko tai man dubliuojasi :wink:

@Karemi atsakau dėl T.Robbins Personal Power- gavau tokiu būdu ,kokio čia net nenorėčiau afišuoti. Bet yra , kaip yra, maniau, paklausysiu, kas čia per nesąmonė. Vėliau tik supratau, kad tie audio įrašai verti kiekvieno už juos prašomo cento ir net daugiau.Geriausias metų pirkinys būtų buvęs. Vertingiausias.

rekomenduoju pasiklausyti, draugai manieji sneka :slight_smile: http://lrvab.lrt.lt/lt/archive/7249/

Kažkada, kai buvau jaunas ir vienu metu nevartojau apskritai nė lašo, tai vakarėliuose į mane žiūrėdavo kreivai - kaip į baltą varną. Kadangi liaudies logika čia paprasta: negeri, vadinasi negerbi savo draugų. Tipo jautiesi geresnis (aukščiau) už kitus. Tiesa, paskui priprato. O ir mano nuostatos sušvelnėjo laikui bėgant :slight_smile:

Oi kaip noreciau viska suprast… uzrasykit man kasnors ant balto lapo viska :smiley: Петр Мамонов. Без Монтажа и Правок! Фильм Остров Лидер Группы "Звуки Му" - YouTube

gal lengviau kalbą išmokt iki supratimo, negu tokį kiekį užrašyt mokančiam…susirask suprantantį ir tegul verčia gyvai

nu lengva ir isverst, reik tik susirast verteja, kuris subtitrus galetu padaryt :slight_smile: filmams juk padaro :stuck_out_tongue:

jo…dar gerai būtų, kad ir įgarsintų… pvz valinskienė erotiniu balsu :slight_smile:

nesuprantu - tu tikrai , Karemi visa tai sužinoti apie ką čia kalbama?

jo, tikrai noriu suprasti viska ka kalba

galima žinoma sakiniais išversti, bet čia apie tai žmogaus ir jo sielos tobulėjimą :slight_smile:

tai jo, tiek suprantu kad apie tai cia, del to man ir idomu viska suprast :slight_smile:

gerai išversiu - bet visa ta laiką kalba kartojasi :))))))))))))))))