paklausiu kaip naujokas…o kur matosi kiek aš taškų turiu ir ką už juos galiu gauti?
Na nuėjus į paskyrą tai tikrai rašo, pas mane gražus 0
Points can be used to buy tutored services like courses, writing correction and live conversation. You can also use points to buy multi-month memberships and premium lessons. Buy points on the points page, have them included with certain membership levels or earn points by sharing lessons with other members, tutoring or referring friends to LingQ.
dabar ir aš pamačiau, kad per visą mano karjerą uždirbta taškų yra 0…reiškia už pliurpimą apie bile ką neduoda a nei vieno
man tai labiau įdomu ką duoda tos monetos, kurios yra apačioje bet kurio straipsnio. Aš turiu 1802, įdomu aš bagotas ar ne
Avatarą savo už jas gali aprengt, o tai nuogas stovi dabar
aa, čia tam klounui. Nelabai aš pagaunu kampą kam jis reikalingas čia tipo kaip tamagotchis
taškų niekas šiaip sau neduoda, juos galima nusipirkti
O čia labai blogai kai ateina laiškas kad lingQ kažkas pradeda tave sekti?
Ni čia ale į draugus prideda
Taškus dar duoda už importuotas pamokas, jei jas padarai viešas
@sauliokas čia reiškia, kad kažkam patikai, tai juk neblogai?
gal geriau galvosiu kad pridėjo į draugus, o ne patikau kam :)))
@sauliokas
tas tiesa, siūlau geriau manyti, kad pridėjo į draugus ne todėl, kad susipažinti nori, tiesiog įdomus mokymosi, pasiekimų ar geranoriškumo prasme.
Sveiki. Šį savaitgalį užmačiau tokį kolibrio metodą mokantis kalbų, ištikro pakankamai sužavėjo, bet gal tai tik pirmas įspūdis? Gal kas esate plačiau su tuo susipažinę ir pasidalinsit, kiek tai efektyvu? http://www.kolibriometodas.lt/
Kažkurioj čia temoj forume daug diskutavom apie jį ir sakyčiau kritikavom, jei netingi gali paieškot, bet duosiu patarimą, kad neverta pasitikėti viskuo kas žada rezultatus lengvai ir greitai
Sveiki. Kaip čia paklausti, kad suprastumėte? Kai kurios pamokos parašyta Podcast. Tada garsas atsisiunčia i kompą ir atsiveria per grotuvą. Ar galima kažkaip tą garsą parsisiųsti į savo MP3? Aš žalia čia…
@nahual va tas forumas http://www.lingq.com/forum/52/16072/
@jurgitagita, tai failas ir turi parsisiųsti į kompiuterį, o iš jo į grotuvą jau įsikeli kaip bet kokią kitą muziką
jei dar aiškiau tai dešinėje pusėje pamokos grotuvo spaudi dantratuką jam išsiskleidus matosi, kad galima atsisiūsti audio, atsispausdinti tekstą, nuimti autoscrolą
Ačiu už atsakymus. Gal dar turite lašelį kantrybės paaiškinti, kaip iš Windows Media Player, kur atsisiunčia Podcast garsas, įkelti tą garsą į MP3. Aš randu funkcijas play, stop ir pan. Per play list? Nesuprantu.
O prie ko čia tas windows media player? Tiesiog iš to folderio kur yra failas nukopijuokite failą į prijungto mp3 folderį
@Jurgitagita
Juk kai parsisiunti garso įrašą, jis juk lieka kažkur kompiuteryje. Kiek pamenu jei nieko nenustatinėji, naršyklė pagal nutylėjimą susikuria kažką panašaus į downloads papkę. Šiaip kur saugo parsisiųstus failus, galima pažiūrėti naršyklės nustatymuose, o taip pat ir pasikeisti kad failai siųstųsi į savo norimą vietą. Na o tada tai juos gali įsikelti į mp3 kaip ir muziką, kurią kaip spėju įsikelti moki, nebent tuo grotuvu dar nesinaudojai… Kažkaip įtariu kad Chrome naudoji?