Aš perklausau ir perskaitau kurią nors pamoką, ir kaip padaryti, kad po to jos neberodytų tarp kitų pamokų? Nes visgi pradeda po to maišytis jau klausytos ir naujos pamokos
EDIT: turbūt jau suprtau, yra toks mygtukas “Archyvas”
Aš perklausau ir perskaitau kurią nors pamoką, ir kaip padaryti, kad po to jos neberodytų tarp kitų pamokų? Nes visgi pradeda po to maišytis jau klausytos ir naujos pamokos
EDIT: turbūt jau suprtau, yra toks mygtukas “Archyvas”
Sveiki ,
Kas padėtu su šnėkamaja anglų kalba .Žodžiu žinau daug , bet nenaudojami kažkaip pasimiršta.Aplamai man asmeniškai maža nauda iš žodžiu ,kada sakinio sudaryti nesugebu , o šnekamosios anglų kalbos labai reikia …
PRAŠAU PADĖKIT!!!
@Nahual
dar kiekvieną pamoką galima tiesiog ištrinti, jei jos nebereiks jau.
@ausra6961
prašau pasiskaityti forumą, manau tikrai daug kas turėtų paaiškėti. Pvz kad norint pačiam kalbėti, reikia visų pirma suprasti ką kiti kalba. Tas padėkit! skamba tarytum išmokinkit mane! Bet tai teks padaryti pačiai…
sutinku su saulioko komentaru, kazkaip daznai visi iesko greitu metodu, sis forumas yra aukso lobynas, kiek Gintaro irasu yra begales, jei visi pasinagrinetu viska iki galo ka jis yra parases tai niekam jokiu klausimu nebekiltu kaip mokytis, ka daryt ir kodel…
Taip, tik kad kiekvienas užduodantis tokius klausimus nori kad jam sugeneruotų specialų būdą
Nors iš tikro retas prisijungia dar kartą kad paskaityt ar kas atsakė
Man tai kaip tik po Gintaro blogo ir forumo pasiskaitymo ir atsirado tas noras galų gale pradėti mokytis tą anglų… ai, žodžiu, naujokai, skaitykit forumą ir pamatysit šviesą tunelio gale
Aš prisijungiau paskaityti ar kas man atrašė
Greitai aš gal irgi kam nors atrašysiu
Paprotinkit, kur matosi kitų narių aktyvumo taškai. Kažkada lyg tai mačiau. Ieškau dėl motyvacijos sau.
Jurgita,
pagrindiniame lange, viršuje, yra mygtukai mokytis-keistis-užduotis, tai paspaudus vidurinį-keistis (bet patį mygtuką, o ne trikampį prie jo) atsidaro langas su reitingais
Angliškame meniu tas mygtukas vadinamas exchange.
Šiaip kadangi lietuvių kalbą dauguma ir taip žinote, tai rekomenduoju meniu kalbą pasikeisti į tą, kurią mokotės
Faktiškai pas mane taip ir buvo bet kažkodėl tai savaime prieš porą dienų pasikeitė į lietuvių kalbą, nebent netyčia kur nors paspaudžiau
Jan ka, Sauliokai AČIŪ. Radau.
Dar va toksai klausimėlis: aš kai klausau ir skaitau tekstą, tai nebandau kurti linkų; tiesiog tam tikrus žodžius, kuriuos žinau arba kurių reikšmę atspėju, tai pažymiu juos kaip žinomus, o linkų nekuriu. Gerai darau? Verta gal linkus kurt?
Tada klausimas tau: kaip tu isivaizduoji plesti savo zodyna jei nekursi lingu, o skaitysi tik tai kas suprantama?
Pirma, tada nesuprantu kam skaityti čia, galima juk paimti knygą ir ieškoti žinomų žodžių…
Antra, išvis nesuprantu kaip LingQ galima išvis užduoti tokį klausimą…
Jus atsipalaiduokit, kaip skeriai puolat visus
Tai viskas gerai tik keista, nes klausimas nuskambejo kaip zmogaus atejusio mokintis vairuoti ir norincio issilaikyti yeises “as zinau daugumos zenklu reiksmes, tai i naujus net nesigilinu ir uz vairo nesedu? Ar gerai darau? Gal verta uz vairo sest?“ kazkas pan mano supratimu
Sveiki, kaip padovanoti savo taškus kitam dalyviui? Nerandu niekaip būdo.
Bandyčiau spėti, kad kitam dalyviui dovanoti taškus būdo šiuo metu nėra, bet nesu 100% įsitikinęs.
Siūlyčiau pasinaudoti taškais pačiai
užeik ant to žmogaus, kuriam nori padovanoti ir po avataru yra langelis “dovanoti taškus”
O pasirodo taip paprasta Reiškia apie kažką ne taip supratau angliškam forume, reikia dar mokytis