@Rasiukas2
Labas,viršuje kairėje pusėje prie LingQ ikonos yra balta juosta leidžianti pasirinkti mokintis ir kitas kalbas
Sveiki, man nepavyko susimokėti už antrą mėnesį. Sandoryje įrašas, kad sumokėta, o paskyra rodo Free. Negaliu kurti naujų linkų, rodo, kad jau 100. Esu visai žalutėlė naujokė. Gal ką ne taip padariau?
O nuo sąskaitos ar nuskaityta suma?
Kaltas savaitgalis? Lauksiu rytojaus...manau viskas susitvarkys. Ačiū.
@astafunk
Jei ką, parašyk ant sienos administratoriui alex. Ne tau vienai paskutiniu metu dėl to kilo problemų. Gal su sistema kažkas netvarkoj…
Sveiki,
seniai norėjau pasigerinti anglų kalbos žinias. Neseniai radau šį puslapį ir užsikabinau. Savo anglų kalbą vertinu vidutiniškai. Reikia daug klausymo…
Nežinau džiaugtis ar verkti, bet taip pat užsinorėjau lygiagrečiai pradėti mokytis naują kalbą. Ispanų (dėl savęs) arba vokiečių (dėl darbo). Nė vienos kalbos gyvenime nečiupinėjęs. Ispanų labiau traukia. Ar apskritai verta pradėti kai tai būtų tik antraeilis tikslas?
Kadangi diskusija apie “techninę pusę”, tai mano klausimas: ar 100 LingQ duodama kiekvienai kalbai kurią mokausi ar bendrai visoms?
P.S. Gintarai, Jūs labai motyvuojantis pavyzdys!
@new_johnny. Apskritai verta pradėti mokytis naują kalbą, netgi tada, kai tai yra tik antraeilis tikslas. Taip netgi daug maloniau.
Kai mokiausi anglų kalbą, tai buvo man pirmaeilis tikslas ir jaučiau dielę įtampą. Dabar mokausi ispanų kalbą be jokio rimto reikalo. Nėra įtampos, tačiau jau turiu įprotį mokytis kalbas, todėl tai tiesiog smagu. Nedirbu labai daug, tačiau dirbu pastoviai ir po truputį vievien kasuosi į priekį. Jau žinau, kad vasarą važiuosiu į Barseloną. Tai irgi skatina mokytis. Nuolat įsivaizduoju, kaip galėsiu lengvai pasiklausti kelio arba užsisakyti bodegitoje vyno ir vien tas įsivaizdavimas džiugina ir skatina mokytis.
Tavo atveju aš pradėčiau nuo vokiečių kalbos, nes jos reikia darbui, o darbas - tai šventa:-) Bet spręsti, aišku, tau.
Bet ispanų kalba taip pat labai graži ir pakankamai lengva. Ir R raidę gali tarti garsiai ir ryškiai, kaip tik nori:-)
Dėl 100 linkų aš negaliu atsakyti, nes aš turiu bazinę paskyrą nuo pat pirmos dienos. Manau, kad 10 dolerių tikrai nedidelė kaina už galimybę mokytis tiek kalbų, kiek nori. Jeigu išversime kainą į kitokią, labiau suprantamą kalbą, mėnesio mokestis LingQ’e lygus trims bokalams Grimbergeno alaus Klaipėdoje. Ir kas jau sau neleidžia išgerti alaus? Tris bokalus per mėnesį?
Ir apskritai, gaila laiko nuolat trinti linkus. Ir kam juos trinti, jei gali paskui panaudoti.
Nagi, nagi… Taip sakant, priplaukem…
Maza to, kad linku tik 100 galiu tetureti, tai ir juos dabar net ishtrinti negaliu…
Tai ka gi dabar daryti…? :-/
@Tigridijus. Laikas yra pinigai. Tu gali pasiskaičiuoti. Jei tau labiau apsimoka eikvoti laiką trinant kasdieną po 100 linkų, gali naudoti nemokamą paskyrą.
@Tigridijus. Jeigu gerai supratau, tai Tu nerandi kaip juos ištrinti atsiradus naujam žodynėlio dizainui?
Jeigu taip, tai juos ištrinti galima ir nemokamos paskyros turėtojams, tik tas, kad įsijungus LingQą reikia spausti ne delete kaip anksčiau, bet raudoną kryžiuką prie LingQo būsenos (status) ir atsiradusiame lange patvirtinti savo pasirinkimą.
@new_johnny. Ar 100 LingQ duodama kiekvienai kalbai kurią mokausi ar bendrai visoms? 100 LingQų duodama kiekvienai kalbai atskirai, bet jis nėra toks jau ir didelis, kad galėtum laisvai dirbti.
Plius, dabar yra akcija ir gali pasiimti metinį LingQ Basic atnaujinimą tik už $99 (tik $8.25 už vieną mėnesį). Pagalvok, gal visgi verta?
Sveiki
Peržiūrint flash cardus neberodo žodžių reikšmių lietuviškai, kažin čia pas mane tik ar dar kas nors su tuo susidūrėt. Ir kame čia problema.
Man vakar iš viso kortelių neatidarinėjo, greičiausiai vyksta modernizavimo darbai ir su laiku turėtų būti viskas gerai.
Kai per iksa (kriziuka) ishtrini, tai “nieko gero neduoda”, nes tada statistika nesipildo ir reikia ish naujo zodi uzzimeti ir tik tada spausti zinomas (tik tada zodis itraukiamas i zinomu zodziu sarasha ir pan.), maza to, kai zodis visai nepazimetas (nei geltonai, nei zydrai) ji dar priedo sunkiau pastebeti
Ir dar nera cia ko shneketi briedus, kad “nemokamas statusas” po 100 lingq’u kiekvienai kalbai duoda!!! Vienas bendras 100 lingq’u kiekis visom kalbom ir “vsio”…!
@Tigridijus. Na jau čia daugiau padaryta tam, kad būtų apsunkinti nemokami nariai ir pirktų basic.
O dėl 100 lingqų reiškia klydau.
Sveiki,
uzsiregistravau sioje svetaineje pries menesi ir jau dabar man aisku, kad reikia pirkti basic paskyra - tikrai trinti zozius yra varginantis darbas, pabandziau pora kartu, daugiau nenoriu O be to, noreciau importuoti filmu titrus ir AJ pamokas, taigi aisku, kad nemokamos paskyros tikrai neuzteks.
Pribrendau pirkti paskyra, bet nelabai suprantu, kaip ta padaryti - nedaug teke pirkti nete. Noriu moketi visa kortele, suvedu jos numeri, bet aisku raso, jog visi laukai turi buti uzpildyti. Taigi, klausimas - kas yra sie laukai: CVV/CSC, pasto kodas, kupono kodas?
Zodziu uzstrigau. Please, help!
@Joli19
Tai Card Security Code. Turėtų būti parašytas banko išduotose popieriuose, bent jau pas mane taip buvo.
Aciu, sita koda susiradau. Bandau moketi, bet raso: “PayPal Server Error: This transaction cannot be processed… 15005. Processor Decline”.
As tai banke pasiemiau virtualia kortele skirta naudoti internete, permeti kiek reikia pinigu ir ramu…
Dar del flash card, tai jeigu kam ne viskas veikia, tai reiketu slapukus pratrynt. Isskaiciau vieno admino (berods ‘alex’) komentaruose.
O kur tie slapukai slepiasi, nes flash cardai nedirbo, paskui pradėjo dirbt, dabar vėl neveikia - nerodo lietuviškų reikšmių.
Slapukai slepiasi interneto narsykleje, jeigu Google Chrome, tai reikia nueiti i irankiu juosta ir isvalyti narsymo duomenis, kitose narsyklese gali buti kitaip, angliskai slapukai -cookies- berods vadinasi. As nuresetinau, dabar viskas puikiai veikia.