@rolan
Ne. Taškų galima uždirbti rekomenduojant draugus, tutoriaujant arba kuriant turinį ir juo dalinantis. Jeigu tavo sukurtas pamokas kas nors naudos, už tai gausi truputį taškų. Bet tik truputį, kadangi imant už mokslus $10 per mėnesį, nelabai yra iš ko mokėti didelius komisinius.
Sunku pasakyti, kas to žmogaus galvoje…
Sveiki! Nesugebu sustabdyti nuskaitymu nuo mano saskaitos. Susimylekit - parasykit instrukcija itin kvailiems.
Sveiki! Nesugebu sustabdyti nuskaitymu nuo mano saskaitos. Susimylekit - parasykit instrukcija itin kvailiems.
@dasi58. Savo profilyje dešinėje viršuje paspaudi “Paskyra”. Atsidariusiame lange matai lentelę. Toje lentelėje “free” grafoje apačioje paspaudi “pažeminti”
@miride: aciu labai!
Sveiki, bandau susimokėti uz BASIC narystę per pay pal, bet dėl kažkokių priežasčių man nepavyksta. Suvedus pay pal duomenis rašo: Šiuo metu mes negalime apdoroti jūsų užklausos. Grįžti į kalbininko instituto atgal ir pasirinkti kitą variantą. (Zurzeit können wir Ihre Anfrage leider nicht verarbeiten. Kehren Sie zu The Linguist Institute zurück und wählen sie eine andere Option aus). Ką daryti?
Gal reikia pabandyti vėliau arba parašyti administratoriui (Alex) ant sienos, arba į anglakalbį forumą, kur yra techniniai klausimai…
@valdziute - This issue is related to your bank not allowing automatically recurring payments.
If you would like to upgrade, you can make a 1-time payment for a 6 or 12-month membership here: Login - LingQ
@rolan
Nemokamų variantų nežinau, o iš mokamų populiariausia yra Pamela - http://www.pamela.biz/
Pasitaisymas
Ką tik sužinojau ir nemokamų, bet, kadangi nesu bandęs, tai ir pasakyti nieko negaliu. Išguglink frazę “skype recorder” ir rasi kelis variantus. Paskui nepamiršk parašyti, kuris geriausiai veikia
Kaip sekasi mokslai?
@rolan
Aš jau irgi pasakoju mini-istorijas po 5 perklausymų. Ne toks vilkas baisus, kokį jį piešia
gal kas zinote, kur rasti ,linq’d" ir pazymeti, kad zinai visus teksto zodzius?Kolkas turiu nemokama profili, todel neaisku ar man neduoda ar as nerandu?
@VEZLYS. Kai atsidarei pamoką, dešiniame viršutiniame kampe yra langas, kuriame yra skaičius tos pamokos nežinomų žodžių. Po skaičiais yra maža lentelė, kurioje ir yra parašyta Ling’d. Jeigu ją paspaudi, sistema užfiksuoja, kad žinai visus žodius ir toliau jau to užrašo nebelieka.
Nepriklauso nuo to, kokią paskyrą turi, mokamą ar nemokamą.
Sveiki ,
Gal kas nors esate susidūrę ar tiesiog nusimanote, kaip importuoti nuskenuotas knygas?
@Hopeidea
Pirmiausia reikia vaizdą paversti tekstu su kokiu nors “Fine Reader” ar kitokia “text recognition software.” Gali išsiguglinti pagal šią frazę. Čia yra tokių softinų sąrašas - Comparison of optical character recognition software - Wikipedia
Ačiū , Gintarai:)
Instaliavau si savaitgali Internet Explorer 9 ( XP) - po sio atnaujnimo nustojo igarsinti uzlinkintus zodzius . Gal kas susidure esate su sia problema ? Su Mozilla Firefox viskas veikia tame paciame kompiuteryje … IE tekstu garsas paleidus play taip pat yra , reiskia su garso nustatymais viskas ok .