iš tikro normaliai skaitant tai žodyno paslaugų gan nemažai reikia, tiesiog į rankas pakliuvo kažkoks betseleris (pavadinimo nepamenu dabar) parašytas neįmantriais sakiniais užtat ir susidarė seniai patirtas įspūdis, kad kažkas jau pasiekta, maždaug kaip tam katinui nuo stalo dešrą paslapčia nusitraukusiam
Na jūs kaip norit aš šiandien pradėjau… ta prasme kažką veikt čia daugiau, ne tik forume rašinėt…
Tik kad įsitempė tas siūlas kur ausis laiko… gerai kad nenutrūko…
Jau man gėda pasidsarė.
šiandien man lemtinga - 200 val. Lingq riba. Kitaip tariant reikia palaikymo
Po to liks… 800 val. iki “auksinio 1000”. Tačiau tai manęs negąsdina.
Sėkmės visiems!
oGO, 200 val. Nerijau pirmyn. Aš slepiuosi po lapais su savo 9 val. Kaži jei vietoj valgymo, miegojimo rinkčiausi klausymą, ar pavyčiau po 100 metų?
@Jurgitagita
Laiko kaip atskiro anglų kalbai ar kitai kalbai niekada nebus. Bet yra alternatyvų:
- Einant lauke ar kitur klausytis (yra lingq programėlė)
- Laukiant poliklinikoj, įstaigoj ar kitur.
- prieš miegą
- Vietoj TV
- Kiti variantai
Beje, labai nesunku kasdien tam skirti 1 val., bet 2-3 sudėtingiau
ta proga Nerijaus įkvėptas pasižiūrėjau savo… gal per šalčius skaitliukas buvo užsikirtęs per visą kadenciją tik 113,5 val. rodo…išeitų auksu net nekvepia
@nerijus75
na įkalbėjai, palaikau tave Žodžiu nedaug jau mums beliko iki to 1000, kas tos kelios žiemos…
@Jurgitagita
Tu nesislėpk, o klausymą rinkis ne vietoj valgymo (nes taip po kurio laiko vistiek nebus kas klauso ), bet pvz valgymo metu. Beje, taip trumpai miegi? :)))
Tiesa kitaip nebus, neatsimenu, kas snekejo ar A.J. ar Steve ar Gintaras, bet tikriausiai visi trys, kad reikia kazka aukoti vardan kalbos. net atrodo tokius teigiamus uzsiemimus kaip knygos skaitymas ar gero filmo paziurejimas, apie tv isvis nesneku, pati jo neziuriu, bet daug to laiko praleidziu facebooke, tai cia man asmeniskai ji reikia aukoti vardan klausymo. knygas irgi, dabar va pabaigiu pora nedidukiu knygeliuksciu skaityt ir nieko kol kas naujo neimsiu, reiks vel sestis prie kalbos, o jei jau taip norisi knygas skaityt, tada geriausia ir skaityt ta kalba kuria mokaisi, su filmais tas pats, kaip Steve sake, svarbu daug laiko praleisti su pacia kalba.
ech, as ir slepiuosi po lapais, visiska geda, per metus tik 180 valandu…
@KaremiErnesta
180 nėra labai mažai. Mano metai bus balandžio mėnesį.
Taigi. 200 riba yra simboliškai svarbi
O, tai dar ne pats blogiausias mano paskutinių metų rezultatas 260, nežiūrint į tai kad paskutinį mėn jau tik 8 val…
Bendrai gaunasi vidutiniškai po valandą į dieną darbo dienomis
Beje, Gintaras sake, kad reikia aukoti savo laika del kalbos ar kitu pomegiu
Geras rezultatas! Taip, kuo didesnė motyvacija, tuo daugiau laiko tam surandi, viskas taip ir yra.
Bet 3-4 val kasdien tikrai ne kiekvienas gali skirti ir atsisakydamas kažko, o iš miego valandų atiminėti laiką ne sprendimas manau.
taigi čia kiekvienam savaip atrodo, aš tarp kitko irgi turiu motyvaciją, kadangi iš prigimimo nemėgstu kalbėt, tai todėl ir atidėlioju proceso pabaigą, bo kai išmoksiu kalbą tada nori nenori teks kalbėt, spėju, kad ne mielas gyvenimas tada bus
tai va, pas mane išeitų irgi geras rezultatas pakol kas, iki dar nesusigadinau gyvenimo savomis rankomis taip sakant
Nuėjau ir aš savo valandų susiskaičiuot. Tai radau 440.
Lėtokai slenkasi, nes dabar tik klausau važiuodama į darbą ir dar vakare prieš miegą kažkiek. Valgydama nebandžiau, bo bijau visus žodžius suvalgyt, o miegodama nieko negirdžiu.
Na taip, per metus 440 mažai,
gal tuoj kas užpergyvens kad tik 1000 turi per metus, gal ir toks yra? :))
Kas daugiau?
oho, frustracijos topicas labai populiarus, pralenkė net gi “Pasiplepėjimai apie bile ką :D…” pagal pasisakusių kiekį. Tikiuosi ši tema ne tiesiogiai susijusi su jūsų būsena ir čia rašote ne į temą
Sauliokas, aišku mažai. Labai mažai. Dar oi kiek daug reik klausyt. Dar metų bus per mažai… Ale nėr ką kaltint, tik savo apsileidimą.
@Mantasnanna
čia dar labiau ne į temą, bet kam tu trini savo senesnes žinutes? Jau ne pirmą kartą pastebėjau… Ar čia kažkokie fokusai?