Dalinkimės įvairiausiais kalbų mokymosi šaltiniais ir nuorodomis vienoje vietoje

Tai tikrai kad x-failai:)

Nu čia tai reikia jamt, iškart kelis CD :smiley:

Jo, imk 2 tai tada per dieną išmoksi ne 600, o 1200 žodžių, o visą anglų kalbą per 14 dienų :wink:

žvilgtelėjau…panašu į http://www.quickteacher.lt/..tik rezultatai žadami geresni… :slight_smile:

Kai išmoksi per 14 d., tai CD dar bus nesusidėvėję ir parduosi kaip naujus:))

norėčiau pamatyt veido išraišką išmokusio kalbą per 14 d …:slight_smile:

Juokai juokais, bet šitas biznis man atrodo pakankamai saugus. 99,999% žmonių yra išzombinti mokykloje ir turi labai tvirtus įsitikinimuis apie tai, kaip reikia mokytis kalbų. Jie turi mažiausiai 10 metų mokymosi patirtį ir 0 rezultatų. Iš iš to seka kitas be galo žalingas įsitikinimas, kad “ko gero aš nesu labai jau gabus kalboms, nes KITI tai išmoksta!”

Kai aš nemokėjau angliškai, tai man atrodė, kad VISI aplinkui moka, taigi aš labai gerai suprantu tuos žmones. Pats daug metų gyvenau su tokiais įsitikinimais.

Kas gi iš viso to išeina? Ogi tai, kad po 1 dienos (nereikia net 14 ar mėnesio), kai dienos pabaigoj tūlas žmogelis pamatys, kad taip ir neišmoko tų 600 žodžių (labai abejoju ar jis “išmoks” bent 50, kadangi daugumą pamirš jau kitą dieną), ką jis kaltins?

Tik jau ne programą. Jis galvos: “Nu va, aišku kad aš negabus kalboms… reikėjo mokykloje mokytis…” ir padės tą “sekretnuju technologiju specslūžb” į šalį. O jeigu pabandys skųstis, tai tie vaikinai parodys jam savo mokslų akademijų “išduotus” sertifikatus ir ĮRODYS jam, kad jis yra tūpas tinginys, o į specslūžbas žinai ne kiekvieną priima… Čia tau ne griovius kasti. Ne kiekvienas gali būti Štirlicu.

Ir žmogelis eilinį kartą įsitikina, kad jis yra “negabus kalbos” :slight_smile: :frowning:

ne visi žino, tai pasakysiu…norint 600 per dieną pasiekti būtinai reik aliejumi arba taukais ausis sutept, kad žodžiai lengviau įslystų :slight_smile:

Šiaip tai įdomu, iš kur jie ištraukė tą vaikiną, kur ten kalba. Drąsus vaikis - ne kiekvienas išdrįstų parodyti savo veidą, siūlant tokį produktą. Juk po to kas nors jį gali atpažinti gatvėje… bet gal jam ir už tai sumokėta…

Tai gal jis netikras ten :slight_smile:

Šiaip tai ką aš žinau, na visi trina tokius produktus parduodami, bet tai reikia ir ribas žinot… čia tai virš visko, iš fantastikos srities… Manau tas persistengimas su 600 žodžių į dieną daugiau tų CD parduot nepadeda…nors iš kitos pusės, jei dėt tai dėt :slight_smile:

yra tokia logika…kuo labiau neįtikėtina…tuo labiau žmogus abejoja…tipo - nu negali gi taip akivaizdžiai meluot…tikriausiai tai tiesa :slight_smile:

Yra racijos. Chebrytė su specslužbom draugauja, tai turbūt žino, ką daro :slight_smile:

Sveiki!
Čia rusų saite moko anglų kalbos pagrindų per 16d. Man patiko, todėl dalinuosi:
http://rutube.ru/tracks/5234820.html

‘‘QUICK TEACHER’’ programa yra panašiai kaip ‘‘SuperMemo’’. Norint greičiau išmokti, reikia truputi stenktis kažkiek ir prisoiminti. Zubrinimas nėra gerai.

Man tas adresas neveikia, įdedu kitą: http://truba.karelia.pro/video/319416/

Šios video pamokos gal ir neblogai, šiek tiek gramatikos kad taisiklingai kalbėti.

@Vaice
Ačiū už nuokraipą. Labai graži pamoka. Kaip gražiai blizga studentų akys! Su kokia viltim jie žiūri į mokytoją! Būti mokytoju - milžiniška atsakomybė ir našta. Jis kaip daktaras - gali pagydyti ir gali nužudyti :slight_smile:

Čia kaip tik yra tas niuansas, apie kurį ką tik čia kalbėjome. Matosi, kad susirinko protingi ir mažiau ar daugiau išsilavinę žmonės. Bet kaip manot, ant ko jie užkibo? Spėju, kad ant tų 16 valandų :slight_smile: Jeigu jiems pasakytų 16 metų - nė vienas nebūtų atėjęs.

Beje čia ir yra maždaug tai, ką aš dabar treniruoju (po 3,5 metų). Tik aš nekalu taisyklingų formų, o peržiūrinėju ir garsiai kartoju įvairias “teisingai” surašytas frazes. Manau, kad po 1 metų tokias pamokas daryti dar būtų per anksti. Nebent galėtų tik tie, kurie eina Miridės tempais. Beje, o kur Miridė prapuolė?

Sveiki. Ikeliu dar viena internetine nuoroda. Nemokamos kalbos internetu

Čia galima mokytis anglų kalbos nemokamai.

@Lelija7. Ačiū. Įkėliau į webmix’ą, kuris vadinasi English Vocabulary.

@Gintaras. Ačiū, kad pasigedote ir atsiprašau, kad esu šiek tiek atšokusi. Aš neprapuoliau, seku susirašinėjimą. Šiek tiek dar mokausi LingQ’e, bet mažai. Beveik apleidau ispanų kalbą, nes smarkiai ruošiuosi savo mokymams, kurie vyks jau birželio mėnesį. Kalbu su tiutoriais, tvarkau programą. Atidirbinėju kalbėjimą.Turėsiu tris dienas mokyti angliškai apie 100 žmonių ir tai yra šioks toks stresas.

Foume atsirado naujų protingų žmonių. Matau, kad viskas gerai. Nieko protingesnio pasakyti negaliu. Todėl ir nerašau. Jei kam reikės pagalbos, mielai padėsiu, bet kai nereikia, tai taip ir yra:-)

Ir dar turiu naują žaislą anglų kalbai - Kindle. Dabar daugiau laiko praleidžiu su juo. Tai beveik LingQ’as, tik telpantis kišenėje. Jei kas nors turi, naudoja arba nori įsigyti, mes galime atidaryti naują forumo temą ir pakalbėti apie tai. Nes šiuo metu man kalbai tai pats fantastiškiausias dalykas:-)

@miride
Aš irgi atšokęs. Būtų gerai, kad jaunimas perimtų estafetę. Čia jau yra pakankamai reikalą išmanančių ir patirties turinčių žmonių. Aš irgi ruošiuosi kalbai tik lietuviškai :). Sprendžiu problemą, kaip įtilpti į 1 valandos rėmus. Faktiškai jau galiu spausdinti aklai - su visais šauktukais kabliataškiais ir didžiosiomis raidėmis. Gaunasi apie 100 ženklų per minutę, su lietuvybe būtų mažiau, bat kadangi rašymo turiu daug, tai vis dar spausdinu senuoju būdu - kad būtų greičiau. Čia turbūt vieną dieną reikia nukirsti kaip ir su dubliuotų filmų žiūrėjimu - tada reikalai pajudės sparčiau. Armijoje mums buvo toks 100-kilometrovyj marš - kažkur 7-8 valandos tanko vairavimo “po bezdorožju”. Tai ir čia turbūt reikia padaryti kokią dieną aklo spausdinimo ir tada turėtų prasimušti.

O kas tai per žaislas kur naudoji? Gal parašyk bent bedrais bruožais… :wink:
Tarp kitko LingQ irgi telpa kišenėje, jeigu naudoti iPhone arba iPod touch.