Dalinkimės įvairiausiais kalbų mokymosi šaltiniais ir nuorodomis vienoje vietoje

Aciu! :slight_smile:

Kas gali pasakyti, ar ši nemokama programa yra gera mokintis ? Nemokamos anglų kalbos pamokos, anglų kalbos kursai, anglų-lietuvių kalbų žodynas, anglų kalbos audio kursai
Atsiusnčiant rašo kad gali pakenkti kompiuteriui, tai toliau ir nesisiunčiau.

Septinti wondowsai kokia programa besiustum sako kad gali kompiuteriui pakenkti, as ta dalyka isjungus kad nerodytu…

Besimokinantiems anglų :

jei patiks turinys, tai vyrukas tinginiauti jums neleis : rašo po kelis mini pranešimus į dieną:)

@Hopeidea
Bandžiau kažkada sekti. Nieko neišėjo… Labai jau daug jis rašo :slight_smile: Bet man patinka klausyti Godiną. Jis pats įgarsina savo knygas ir jo kalba fantastiška. Pas jį net filerių nerasi, turiu omeny, kai kalba gyvai.

Aš irgi visko nespėju perkaityti, kiek jis rašo.Ir iš kur pas žmogų tiek energijos , tiek produktyvumo: svarstau ir aš pabandyti tą dietą be kviečių :slight_smile: O kokia jo knyga tau patiko labiausiai? Nes ir jų jis parašęs tikrai nemažai.

Labiausiai patiko “Tribes”, kadangi kitų neklausiau dar :slight_smile: Kalbų pilna YouTube ir TED yra keletas. O produktyvus tikriausiai todėl, kad moka dirbti. Kažkada buvo Yahoo viceprezidentas tiesioginiam marketingui šiaip ar taip.

Aš nemoku dirbti. Žinau kaip išmokti, bet baisu pradėti, kadangi žinau, jog tada bus numesta į šalį didelė dalis nebaigtų, nepradėtų ir pan. darbų, kurie man dabar atrodo svarbūs, tai baisu net pagalvoti, kad reikės jų atsisakyti.

Kursas beje vadinasi “Time of your life”, autorius Antony Robbins.

Nežinau ar nuo šitos programos ne iki galo siuntimo Free Languages Online
kompiuteris automatiškai neišsijungia, ko anksčiau nebūdavo.

Girdėjau apie tokią, juokingas man tos knygos viršelis:) Ir jo kalbų youtube teko klausyti.Man avirkščiai- labiau jo rašymas “užkabino”.
Man irgi su laiku didelė problema ir nežinau, kaip ją spręsti , reikės pasidomėti “Time of your life”, ačiū:)

@Hopeidea
Aš skaitau lėtai - tai man didelė gaišatis, o klausymui specialaus laiko dažniausiai nereikia. Tiesa dar Permission Marketing klausiau. Turiu ir knygą, bet rusiškai (neperskaičiau žinoma :slight_smile: Galiu padovanoti, jei nori, nes vis tiek jau neskaitysiu.

Čia dar keletas svetainių:

Klausymuisi pagal lygius:

Pasakos, istorijos, žaidimai, įvairios veiklos (svetainė labiau tinka vaikams):

Trikalbė svetainėlė - anglų, vokiečių ir ispanų kalboms:

Sudėjau adresus į Symbaloo ir atnaujinau webmix’us. Kas naudoja Symbaloo, pas tuos jau tie adresai yra.

@Gintaras
Labai norėčiau tos knygos:) Parašysiu į FB žinutę, čia nemoku .

Čia daugybė įrašų įvairiomis temomis. Galima juos parsisiųsti ir įsikelti į mp3. Aš būtent taip ir darau. Įsikeliu lingq pamokų tekstus ir keletą podcast’ų , kadangi aš ganėtinai gerai suprantu kalbą, na turiu ganėtinai platų žodyną (skaitau daug knygų ir straipsių anglų kalba), o su klausimu yra problema, tai man truputį padeda. Tikiuosi, jog tai pravers kam nors. : )

Ačiū, jei tu neprieštarauji, aš įdėjau į anglų webmix’ą ir jį atnaujinau.

gerai, kad yra miridė…kaip bitutės medų į korį, taip miridė nuorodas į webmixa…bet kada gali pasmaguriaut…:slight_smile:

sveiki turiu klausima del Anki programos? Ar galima pavyzdziui audio isimest.noriu ne tik zodzius perzet bet ir girdet kaip istarti

Galima.

kaip kazin

Ten turi būti tokia didelė knopkė viršuj su garsiakalbiu ar panašiai kai įvedi naują kortelę.

nieks nesigauna knopke ta yra bet garso nera :frowning: programa super be garso menka nauda