Atnaujinimas

Čia tiems, kas nematė, toks įvadinis idėjinis LingQ 2.0 pristatymas:

Antras kalba Steve sūnus Mark, trečias - Alex :slight_smile:

kaip tai beveik nieks nesidalina įspūdžiais po atnaujinimo…man tai kol kas per daug marga viskas dabar atrodo…tikiuosi prisipras

kol kas nepatinka, vakar negirdėjau pamokos teksto ir žodžių, šiandien nįgarsinti liko tik žodžiai, bet vis tiek nemalonu…
bandžiau su IE, Chrome ir Firefox
labiau patiko , kai žodžių reikšmę rodė toje pačioje vietoje, o ne kitam lange

Sveiki, man visai nepatinka… nebeliko kortelių ir cloze… nebeatsidaro Lingq sukūrimui… žodžiu visai nebegasliu mokytis :frowning: kažkokia nesąmonė…

ir aš nerandu seno linkų matymo varianto kai privedus pelę reikšmė atsidarydavo…Gintaras rašė, kad yra išlikęs

bet labiausiai kol kas nervina ta baisi boba kruvinu veidu virš pamokos…ką beatsidarytum vis žiūri į mane kruvinom akim…iškart noras mokytis praeina :slight_smile:

Man aplamai nieko nėra… pažiūrėjau čia nuorodą į youtube tai visai kitaip turi atrodyti… aš kai paspaudžiu atsidaryti pamoką išmeta tik tekstą, ir nebėra linkų matymo, nebėra kortelių ar audio pasiklausymo, galiu tik atsisiūsti… esu tikrai labai nusivylusi, kad nėra įdėta jokios pamokos kur galėtume pažiūrėti kaip dabar reikėtų mokytis, manau būtų viskas papraščiau… o gal aš nerandu??? Gal gali kas man padėti???

suradau kaip seną -naują linkų matymą pasidaryt…dešinėje viršuje yra + - knopkutė

dabar viskas liuks…liko tik ta kruvina boba atsikratyt :slight_smile:

ir ta jau dingo…viskas dabar ok…kaip pasakoj…liko tik smulkmena…kalbą išmokt :slight_smile:

bobos pas mane net nebuvo, bet kad būtų įdomiau vėl dingo netgi tekstų garsas :slight_smile:
taip viskas OK
dabar tik ta smulkmena - garsas, o jau kalba kaip nors išmoksim

suprantu, kad praeis koks mėnuo, ir viskas čia bus aišku, bet dabar žiauriai erzina. nesu didelė IT gerbėja,
nemėgstu sėdėti ir aiškintis, kaip kur ką surasti. Atsidariau šiandien pirmą kartą po atnaujinimo, man nieks neatsidarinėja,
esu nevilty, turbūt reiks kuriam laikui atidėti į šoną. Gal kartais atsiras lietuviškas video, kur kaip pirmokui viskas bus paaiškinta?
ačiū ir sėkmės

o kaip reikia išsirinkti pamoką pagal tiekėją?

Gal man gali kas pasakyti kaip mokytis dabar… nes gaunasi visiška nesąmonė… sumokėjau pinigus ir toliau mokytis negaliu???

Ai asmeniskai senesne versija bent jau man geresne.

Tai, kad viskas ten yra, tik kiek kitaip. reikia truputi isigilinti ir bus aisku. Man visai patinka.

Svajone…jei nori pagal tiekėją aš radau taip…susirandi norimo tiekėjo bet kokią pamoką…apačioje žemiau pamokos spaudi open course…atsidariusiame lange apačioje dešinėje yra nuoroda kas bendrina… ir sąrašas daugiau iš šio tiekėjo …spaudai sarašą ir renkiesi

Inga dar patikslink kokios problemos pas tave…bent pas mane veikia viskas normaliai…ir audio…ir kortelės yra…ir linkai …viskas čiki piki

Inga, aš čia naujoke, bet manau jie ten tvarkosi pas save serveryje, kol sutvarkys, tai normaliai ir nedirbs, kadangi apmokėjau pusei metų, tai lauksiu ramiai, bet tiems, kas išpirko pvz. mėn., tai manau jie turėtu pratęsti laika, taip būtų sąžininga.
pas mane kol kas blogiausiai su žodžių įgarsinimų, tiesiog neveikia tas mygtukas, taip pat neveikia diktantas, ir daugybinis pasirinkimas, negaliu linkinti naujų žodžių, nors vakar galėjau, bet pastebėjau, kad į “mano pamokos” įmestas pasiūlymas su trumpom pamokom “LigQ101-Getting started”, kur jie aiškina, kaip mokytis
su kokia programą dirbi IE, Chrome, Firefox? Gal nuo to priklauso?

pas mane audio veikia tik tekstams, Gintaras kokią naršyklę naudoji?