The 10 Most Popular Languages Used Online

Radau tokią įdomią informaciją apie kalbas:

http://edudemic.com/2013/04/most-popular-languages-used-online/

Tai jau taip… Aš apie šitą faktą net kalbą buvau paruošęs, kurios esmė buvo maždaug tokia: jeigu tu naršai rusų internetą, tau pasiekiama maždaug 3% informacijos, jeigu naršai tik lietuvių internetą, esi atitvertas nuo pasaulio geležine uždanga ir jokia informacija tau yra nepasiekiama, išskyrus nebent klojimo ar šėpos teatrų anonsus.

Tikrai įdomu, pirmos dvi kalbos sudaro 51% informacijos… Bet kiniečių kalbos nesimokysiu:D… Labai patinka italų kalba, net buvau pradėjęs linkinti keletą pamokų. Bet ispanų t.p. man labai graži ir buvo gaila ją palikti “už borto”. O dabar matau, kad nėra ko dvejoti, vienareikšmiai, jei kada pradėsiu judinti kitą kalbą, tai tik ispanų, statistika - galinga motyvacija :)… Dar mane sudomino šie du faktai: rusų k. - 3 %, vokiečių k.- 3,6 % … iškalbingi skaičiai…
@miride
Pasinaudosiu laisvesne erdve padėkoti už tokį šiltą atsiliepimą apie mano rašinį kitoje temoje, tikrai malonu gauti tokį vertinimą, o ypač iš Jūsų:)… Dar nejaučiu, kad bent sukrebždėtų tas kalbos barjeras, bet tikiu, kad grius jis ir prie mano vartų:)… Dėkoju už palaikymą ir visus patarimus, kurių čia tokia gausybė… :)…

@Gintaras
Nezinau, nezinau, kaip del rusu… Kaip niekad man tos anglu kalbos nereikejo anksciau, viska ko reikejo, buvo imanoma rasti rusu kalba…!
Shiaip tai pradejo reiketi man tos anglu kalbos, kai viena shaudykle internete pradejau loshti… O taip mokiausi ash ta “english” ir mokiausi… Ir viska pamirshdavau bemat… Nes man jos visai nereikejo…

O ir mokymasis jos, manes nedaro laimingu, nes nei ta kalba patinka, nei tokiu “native speaker” surandu tame Londone, su kuriais butu apie ka shneketi…

@ereras
Tiek juokais, tiek rimtai pasiulyciau mokytis prancuzu kalbos…
Pirma, pamatysit ish ko ta anglu kalba didele dali zodyno pasiemus, antra, ishmokus prancuzu (nors 100% garantijos neduodu) bus lengviau mokytis arba italu, arba ispanu kalbu… :slight_smile:

Tokie skaičiai. Čia irgi tą patį rodo

@ Tigris Gi Yobu
Dėkoju už pasitikėjimą, bet tiek kalbų išmokti man jau pritrūks laiko, per vėlai LingQ atsirado:D… Gal sutiktumėt patenkinti mano smalsumą ir iššifruotumėte savo nick’ą:)… Mano ereras atsirado iš pirmųjų vardo ir pavardės raidžių, R ir R - er er ’ as :)… Nors jeigu registruočiausi dabar, tai pasivadinčiau Romualdu, ką čia slėpt nuo saviškių:)…

@ereras, galima nuejus i paskyra pakeisti varda

Pasikeisiu, kai KaremiErnesta pasirinks vieną iš šitų vardų :D…

Norejau pasirinkt Ernesta, bet neleidzia, jau yra tokia

… neleido ir man, turėjau dar vieną raidę pridėt :D…

O aš norėjau pasikeisti į vardą iš mažosios, kadangi krūti linkeriai taip vadinasi (steve, mark, alex), bet irgi sistema neleido. Gal reikės paprašyti administratoriaus, kad kaip nors iš administratoriaus panelės pakeistų…

@Ernesta
gali pasikeisti į kernesta arba ernemi :stuck_out_tongue:

aciu ne :smiley:

@Romualdasr
Mano vardo-nick’o istorija tokia…
Tigridijus (toks pradzioje buvo nikas) tai vardas, kuri ash buvau gaves nuo savo antrosios puses… Kurdamas akaunta pasinaudojau juo…
Atejo laikas ir pasijutau, kad man pirmasis mano nikas tapo truputeli netinkamas vartoti…

Kad visiems cia esantiems neivyktu infarktas, ir nepagalvotumete, kad dar kazkoks tai nauja niekadejas (amzinai viskuo nepatenkintas) shalia Tigridijaus atsirado cia, nutariau po truputi savo nika transformuoti i nauja… Taigis vardas “Tigris_Gi_yobu” yra besitransformuojantis nikas…! :wink:

O vardas “Gi yobu” vieno pagrindinio veikeju ish japonu filmo apie samurajus vardas…

O koks tavo tikras vardas jei ne paslaptis? :slight_smile:

Istorija tai nutyli… :slight_smile:

tada kitaip paklausiu :smiley: cia ne tu? Facebook

Nugis nepataikei tamstele…! :stuck_out_tongue:

Rimtai… Cia ne mano “akauntas”.

tai ok tada :smiley:

Shiaip Tigris tokia firma kazkada tai buvo…
Ash gi maniau, kad ir tu ta pati darai… Po truputi transformuoja savo varda…

Shiaip tai viena labai faina lietuvaite dirbancia Londone pazistu… Irgi vardas Ernesta…! :slight_smile:

Tai yra ir daugiau tu Ernestu :smiley: as tai tiesiog norejau kad mano tikras vardas matytusi, o kadangi Ernesta neleidzia tai palikau taip