Dėl šios bėdos reikia rašyti į support, yra ir kitų naudotojų su tokia bėda,jau tema atidaryta Help - My Progress Snapshot Isn't Showing Any Details - L...
Tikėtina greitai pasirodys sprendimai, nes reaguoja administracija pakankamai greitai
man yra problemėlė, parašiau į supportą, bet įdomu ar pastaruoju metu jūs bandėte atlikti apmokėjimą? aš tai gaunu “internal server error”
dabar viskas tvarkoje. Tai informacija tokia, aš žaisdavau su apmokėjimu taip jog pervesdavau į savo paypal sąskaitą pinigus tik tuomet kai lingq nepavykdavo nuskaityti automatiškai (nors ir gaudavau įspėjamąjį laišką). Taip galima išlošti lygiai vieną “free” savaitę. Dabar pasirodo, po nesėkmingo bandymo nuskaityti lingq pasižymi kortelę kaip “declined”
na ką…artėjančių kalėdų proga atnaujinta svetainė…kol kas pasigedau, o gal tik neradau user hints…būdavo labai patogu reikiamą žodį atsirinkti
na taip, šį kartą jau vėl matosi, kad naujino dabar tik reiks išlaukt kol sustyguos ir bus liuks.
O user hint nerandu ir aš…
išrengė visus kad šventėms iš naujo pasipuoštų
Nežinau ar mano interneto bėda,ar čia naujinimo pasekmė,bet man neleidžia įeiti į pamokas,neatidaro pamokų,o kaip jums?
Man tai leidžia įeit į pamokas, bet šiaip smulkių bėdelių tai yra. Bet čia nemažas atnaujinimas, tai to ir reikėjo tikėtis, manau greitai sutvarkys. Ir kaip suprantu ne visos bėdos pas visus yra, nuo daug ko priklauso, Kai kurios problemos sprendžiasi puslapio atnaujinimu
Jau susitvarkė,tikrai dideli naujinimai.
Bet tai smagu kad žmonės kažką daro, tobulina, o ne tik ima pinigus. Tai ir mokėt negaila
@Gruta - Sorry for the trouble! We are currently working on resolving the issues that appeared with yesterday’s update, so things should continue to improve. If you’re still running into issues please send us an email at support (at) lingq.com and we’ll be happy to help you further!
@alex-Thank you,things got started.
@GintasRu
pasirodo yra user hints, nežinau ar tiesiog nemačiau iš pradžių, nors ten ir žiūrėjau,ar jo iš tikro nebuvo Tik reikia papildomai spausti Check Dictionaries & Resources norint jį rast
@sauliokas dėkui, dabar prisikapsčiau ir aš prie to mano mėgiamo user hints, tik kol kas nepatogus naudojimas… kiekvienam žodžiui atskirai jį reikia spaust…tikriausiai reikia luktert kol kas… gal savaime išsigydys
Sveiki, turiu problemėlę su archyvu, nes kai netyčia ten atsidūrė, niekaip negaliu iškrapštyti… Ir ko aš tik nedariau - ir bandžiau išarchyvuoti, ir duoti rožę, ir iš naujo klausyti per kompą - niekaip neatsiranda mano pamokų sąraše, o kol neatsiranda mano pamokų sąraše, jų namatau IPADo programoje, kuri man labai patinka ir kuria labai patogu naudotis?Gal ką galite patarti?
patariu tiesiog rašyti į supportą
Pabandžiau, jei išarchyvuoji, pamoka atsiranda pamokose. Tik jei pamoka sena, ji atsiranda ne sąrašo pradžioje, o pabaigoje, žiūrėjai viską?
Have you tried the following:
- Go to My Lessons
- Then My Archives
- Click on the lesson dropdown for your lesson
- Click “Unarchive”
Now the lesson should be back in your active list again. You will have to refresh the page to see the change.
Prašau jūsų pagalbos - po paskutinių naujinimų man kortelėse ir visur kitur neveikia garsas, bet tik tas, kuris yra prie atskiro žodžio. Pats tekstas viskas gerai.
Ištryniau visus slapukus, istorijas ir t.t., gal turite minčių, ką dar galima išbandyti? (Chromas)
Ar gali turėti reikšmės tai, kad neseniai baigėsi mano metine paskyrą?
su paskyra tai nesusiję. Man irgi po atnaujinimų buvo tas pats, bet dabar po savaitės nenaudojimo viskas veikia. Seniau visi player’iai buvo padaryti su flash’u. Dabar naudojamas html5 + javascript; Taigi, reiktų:
- įsitikinti ar javascript’as atsinaujinęs (pravalymui panaudok ctrl + f5)
- įsitikinti ar chrome versija yra ne sena (teoriškai chrome turėtų pats atsinaujinti)
justtis, Ačiū
bet nepadėjo:(