Sveiki,
Narsiau po si tinklapi, atrodo daug visko paskaiciau, pamokas nusipirkau is linkmo amerikiecio. Viena pamoka uziskroviau i kompa, ispakavau, bet ne galiu atidaryti, truksta kompe kazkokios programos. Taip ir ustrygau, net nepradejau mokytis, o noretusi.
Kaip dar galyma butu mokytis cia anglu kalbos be amerikiecio pamoku?
Labai jau sunkiai suprantama sistema. Isivaizdavau kad pamokas nusiperki ir mokaisi, o cia pasirodo dar reikia ir ismokti kaip su tinklapiu elgtis, is pirmos dienos ne pavyko issiaiskinti, daug pasiulymu, o kuris tinkamas, nesupratau.
Na o visko ka siulo tinklapis, taip pat nesinori pirkti is karto.
Nuo kuo pradeti, ko man reikia, kad galeciau aiskiai ir lengvai mokytis anglu kalba? Paaiskinkite paprastais zodziais. Aciu.
Labas! Nelabai supratau, tu perki mokamas pamokas is sio tinklapio? O kam? Juk galybe yra nemokamos medziagos. Pirkti cia reikia tik naryste, kad galetum nevarzomai kurti linkus, kelti savo pamokas ir gauti dar daugiau papildomu funkciju.
O cia yra parodyta viskas kaip naudotis Introduction to LingQ 2.0 (LingQ.com) - YouTube
nera viskas taip sudetinga tiesiog paspaudinek viska, apsidariryk. ir nebutina cia siustis visko i kompa, nes galima puikiai mokytis ir pacioje svetaineje.
Na nezinau kiek tau padejau, nes tavo klausimas mane gana suglumino, kazkaip jis man nesirisa su sita svetaine
@Gin40
Pradėti reikia nuo žodžių atsargos didinimo ir klausos lavinimo. Šito darbo kaip minimum užteks 1 metams, o gal ir visiems 5… O ką klausyti, reikia rinktis pagal tai, kas įdomu. Bibliotekoje galima išsifiltruoti medžiagą pagal įvairius kriterijus ir susirasti sau tinkamiausią.