maciau. atsiunte i emaila monthly news, buvo parasyta
tikrai netiketa naujiena, is pradziu net sunku buvo patiketi, atrode toks entuziastingas, turintis tiek daug planu i ateiti… tikiuosi kas nors tes sita Gintaro pradeta nuostabu darba… ir galbut jeigu bus naujas sito klabu insituto atsovas Lietuvoje, tik dar labiau viska isgrynins ir ispuoseles…
Mirties priezastis- sirdies nepakankamumas…
dėkui Ernesta, kada čia neseniai kaip tik paqalvojau, kad reiktų tavęs pasiklaust dėl priežasties
O Dieve! nuo vakar negaliu atsigauti, vis galvoju apie šią baisią netektį…Maniau, Gintaras kažkiek įsižeidė, kad aš neatsakiau į jo prašymą pasidalinti savo sekmės istorija…ir nerašo toliau.O kadangi nesilankiau čia forumuose, net nežinojau apie šią netektį…Tik jo dėka kažkada pradėjau mokytis anglų, tik jo dėka čia sugrįžtu, kad tęsti tai, ką kažkada per tingėjimą mesdavau…Pernai net šią Lingq metodiką pristačiau vienoje konferencijoje, kalbėjau apie Gintarą kaip apie šaunų Mokytoją…Daugelį pažįstamų skatinau mokytis ir nurodydavau visus facebooke, youtube puslapius. Jetau, negaliu patikėti…Nepažinau asmeniškai, bet tarsi netekau vieno iš artimiausių žmonių… Kaip gaila…
Sveiki,
visai neseniai pastebėjau šią temą, nes labai ilgai čia nesilankiau. Noriu padėkoti už visų Jūsų gražius žodžius.
Perskaičiau jūsų siūlymus apie atskirą neliečiamą temą ir jeigu tikrai norite kažką daryti, kažkaip prisidėti prie temos kūrimo, aš galiu susisiekti su Lingq administratoriais ar/ir kitaip padėti.
Manau, kad dabar daugiausia, ką galite padaryti, tai nesustoti ir toliau mokytis kalbų! Sėkmės visiems.
Greta
(Gintaro dukra)
Labas Gretute. Laikas niekada nesustoja, štai jau ir metinės ne už kalnų nuo tos liūdnos netekties. Manau, laiku tu užtikai šitą temą, reikėtų metinėms kažką suorganizuoti. Tikrai atsilieps ne vienas šio forumo dalyvis ir pasiūlys ką nors įdomaus.
Aš siūlau kreiptis į LingQ administraciją su prašymu paskelbti Gintarą lietuviško forumo Garbės administratoriumi ir visus jo komentarus išsaugoti visiems laikams. Tavo tėtis buvo neeilinių gabumų žmogus, nuoširdžiai linkiu tau sekti Jo pėdomis. Ištvermės tau!!!
Laba diena,
noriu pasitikslinti, man paprašyti administracijos, kad šiame forume sukurtų atskirą, neliečiamą temą su visais mano tėčio pasisakymais, kuri visą laiką būtų visų temų viršuje, taip?
As visom keturiom uz!
Gretute, labai šaunu jei tai būtų padaryta.
Aš manau tikrai būtų gerai tai įamžinti. Tik va galvoju, kaip tai gali būti įgyvendinta? Juk jeigu jie ten kažkaip programiškai tiesiog sumes visas Gintaro žinutes į vieną vietą, gausis kiek makalynė, juk forume dauguma žinučių yra atsakymai - klausimai į kieno tai kito mintis, ir kai liks tik vieno žmogaus, tarpais mintis praras prasmę. Nors gal aš čia ir nesuprantu, reikia dar nuomonių. Arba pradžioj užklaust ką gali pasiūlyti forumo administracija.
Problemos, kurią paminėjo sauliokas sprendimas, manau, gali būti toks, kad reiktų įdėti abiejų žmonių žinutes, nes priešingai, iš tikrųjų gausis makalynė.
Jau gavau atsakymą. Mintis patiko, tačiau sakė, kad dar nėra tokios galimybės (padaryti neliečiamą temą). Sakė, kad dar pasitars apie tai ir man praneš.
Papildau:
Pasitarė, idėja patiko. Kolkas funkcijos padaryti neliečiamą temą dar nėra, tačiau, kai turės laiko, jie ją padarys.
Na tai pirmas žingsnis padarytas. Kad nepamirštų, galima bus dar jiems primint po kiek laiko…
Tai va, jie nusprendė padaryti atskirą puslapį su tėčio nuotrauka ir visais jo patarimais. Taip pat jie į jį įdėtų šiek tiek info apie the Amber Shield, kad žmonės galėtų daugiau apie jį sužinoti. Tik kadangi jie nemoka kalbėti lietuviškai, jie paprašė, kad mes surinktume medžiagą į vieną vietą, sutvarkytume ją ir kartu su tėčio nuotrauka nusiųstume jiems. Taigi, kas galit prisidėti?
Jei neįsispraudžiant į labai mažus terminus, aišku kad galiu prisidėti. Reiktų tik tada apsitarti konkrečią užduotį. Mano paštas turėtų būti matomas profilyje. LT forumas čia vistiek praktiškai miręs…
bent jau mano fantazija neneša kaip tai teisingai turėtų būti padaryta, nes kaip anksčiau Sauliokas ir minėjo daugelis žinučių yra konkretaus momento dialogo su kažkuo dalis…jei bus vien tik keli patarimai gali gautis nuobodu
Manau galima būtų perrašyti tas dialogo dalis kaip patarimus, žinoma tai užtruktų pakankamai ilgai, nes reiktų labai daug ką performuluoti
Sveiki, tai ar kas nors nori prisidėti - padėti?
Viskas vyktų taip: kiekvienas paimtume po temą ir išrašytume (performulavę) iš jos patarimus. Baigę, paimtume kitą temą. Kuo daugiau bus padedančiųjų - tuo greičiau padarysime. Į laiko rėmus sprausti norinčių padėti nenoriu, nes ir taip daug darbų visi turite
Beje, gal sukurti šiam reikalui atskirą temą?