Aii…! Baik jau tu su ta “gryna britishka” tarme…! Kaipo tokios vienos ten (UK ar GB) nera, o jeigu tau pasirode kad tokia yra (neskaitant BBC radio ir TV), tai tamsta turbut kokiame jaukiame Anglijos miestelyje ar kaime buvote, o ne didmiestyje…!
Ish kitos puses, akcentas ne toks shvarus kaip “Lingq.com” ir panashiose vietose, taigi labiau tiketinas sutikti gatvese…
Kaip vadinasi tas miestas…? Turiu seksualiniu fantaziju neshdintis ish to fakin Londono… Tavo pateiktame klipe vis normalesne kalba negu ta bezobrazija kuria girdziu kasdien…!
Naujiena, kol kas beta versija : bliubliu.com. Kol kas labai patiko, žiūrėsiu, kaip toliau. Gal tik anglistams nelabai aktualu, nes tos medžiagos internete daug ir visokios.
Shtai saitukas tiems, kuriuos pradejo kankinti “frustracija-stagnacija”…!
Kaip daug kur (ar kaip visur) registruokis uz dyka, bet “deserta” gausi tik susimokejes uz “premium”.
Esme ta, kad ten galima shita nuveikti uz dyka ir tie, kurie tik pradeda kokia tai kalba, gali buti visai naudinga… Arba shiaip nuo rutinos pabegti kuriam laikui…
aš tai berniukas todėl dabar prieš kiekvieną miegą spoksau į The Wire pirmo sezono seriją arba dvi …paskui 6 ryto labai gailiuosi, kad taip elgiausi kai reikia į darbą keltis
Sveiki visi, o ypač tie, kurie vairuoja auto. Esu šioks toks Akcija tau auka ir eilinį kartą darysiu dar vieną užpirkimą :D…
Tikiuosi per šį žaisliuką klausytis ne tik pamokų, bet ir audioknygų. Tikrai nereklamuoju, nes nežinau kokybės, o kai sužinosiu, akcija jau bus pasibaigus:)… geros dienos visiems:)…
Na jei pas patį mašinoje būtų toks antikvarinis daiktas kaip kasečių grotuvas, rekomenduočiau kitą, pigesnį ir geresnį (mano nuomone) daiktą
Bet kadangi perkate šį, tai belieka palinkėti sėkmės, man su tais moduliatoriais susidraugauti nepavyko…
Dabar automobiliniai audio jau turi USB, tai nieko nereikia. Ir aš tokį turėjau, bet vieną dieną radau išdaužtą langą ir neliko mano džiaugsmo:D… Bandysiu tą moduliatorių prisijaukint.
Na garso kokybė, tai žiūrint ko reikia iš tokio daikto, man tekstams klausyti tai pakanka, moduliatoriaus per bangas kokybė kiek badžiau daug baisesnė buvo
kaip jau kažkada minėjau, labiausiai man rusų kalbą skatina mokintis O. Torsunovo paskaitos, nes man jos tiek įdomios, kad net pamirštu, kad kalbą mokaus. taigi su džiaugsmu (ir tuo pačiu liūdesiu) noriu pranešti, kad šis veikėjas atvažiuoja į Lietuvą ir dalinuosi renginiu su jumis, gal kas sugalvosit nueiti, tikrai įdomu. Bilietai į renginius internetu - Bilietai
o aš tuo tarpu kukuosiu namie ir rausiuos plaukus nuo galvos, kad dar rusų kalbos taip gerai nemoku, kad mokėčiau pinigus už tai, kad vien tik jį pamatyti gyvai gal šis renginys taps spyriu man į šikną dar intensyviau mokytis kalbos, kad kai kitą kartą jis atvažiuos į Lietuvėlę, jau tikrai galėčiau drąsiai nueiti į paskaią ir viską suprasti.