Mogelijkheid uitschakelen hints?

Beste admin/medecursisten,

Ik kom net kijken op de website en heb mijn eerste zinnen net vertaald. Nu stuit me het volgende tegen de borst:

Op het moment dat ik op een woord sta met de cursor krijg je een aantal opties te zien wat het antwoord kan wezen. Bij ieder antwoord staat hoeveel medecursisten dat antwoord hebben gekozen met de tekst “This hint has been chosen by other users …(34)… times”. Het antwoord dat het meest gekozen is door users staat bovenaan de lijst, aflopend naar de antwoorden welk het minst gekozen zijn. Ik vind het voor mezelf prettig als het niet voor me is uitgekauwd en zou deze optie graag uit willen schakelen. Is het mogelijk en zo ja, hoe is dat mogelijk?

Met vriendelijke groet,

Kaj

@knvandam - If you don’t like any of the user hints, you can always search the dictionary and create your own hint by clicking on the “Search dictionary” button that appears below the user hints in the blue window.


Als je niet van een van de gebruiker hints, kunt u altijd zoeken in de woordenboek en maak je eigen hint door te klikken op de “Search woordenboek” knop die verschijnt onder de gebruiker hints in het blauwe venster.

Hey Kaj,

Helaas kan je het niet uitvinken, maar ik raad aan om het antwoord zelf alsnog te zoeken / uitpluizen. Het komt nog best vaak voor dat de vertaling niet helemaal juist is. Bijvoorbeeld in het Spaans het verschil tussen " sí en si " . Het lijk hetzelfde, maar " sí = ja, en si = als / if. Hier leer je het snelst van :wink:

Groet,
Maarten