Man supermemo valdymas atrode per sunkus ir nesuprantamas todel bandziau ieskoti kazko geriau ir radau Flash Card manger Financial Wellness gal kam pravers.
O kuo jums zmogai nepatinka Lingqo flashcardai?
Nezinau, viena karta buvau nusipirkes lingq ta mokama saskaita ta nelabai as ta flash card ir naudojau kazkaip nelabai jis man limpa, vis negaliu atsikratyti savo manijos rasyti zodzius nezinamus ant lapuko ir poto perziurineti. Arba geriau broliui ledu nuperku ir tada net smagu buna dirpti gyveas flash card
@lingqqqenglish
- you can learn to use SuperMemo in 3 min: www.supermemo.com/help/help.htm
(more advanced guide for the Windows version: www.supermemo.com/help/guide.htm)
@Karemi
Dabar jie pasiketė ir tapo “more sophisticated”. Kai aš pradėjau, juose nebuvo jokių nustatymų, nebuvo garso (ir dabar garsas yra mašininis, be to girdi žodį ne natūralioj aplinkoj, t.y. sakinyje, o ištartą atskirai, kas gamtoje praktiškai nepasitaiko, taigi tas tarimas nėra toks jau labai naudingas), įsiminimo algoritmas yra gana primityvus (pats Steve man apie tai sakė).
Bet pagrindinis dalykas dėl ko jie man nepatiko, tai kad norint, kad pasikeistų žodžio statusas (nesijuok, seniau man tai buvo svarbu ) reikia pereiti per visas korteles (t.y. atsakyti teisingai) 2 kartus! O tai jau yra labai “time consuming activity” - man paprasčiausiai tam neužteko nervų
@lingqqqenglish ir visiems
Flashcard’ai iš tikrųjų yra nevisai tai, ką mes sutinkame natūralioj aplinkoj. Su flashcardais mes mokomės reaguoti į tekstą, kurį matome akimis. Tai gali būti naudinga susirašinėjant. Tačiau bendraujant, mes turime adekvačiai reaguoti ne į tekstą, o į garsą, taigi jeigu tavo brolis yra pasirengęs tau skaityti korteles, nepagailėk jam ledų ir saldainių
Net su SuperMemo garsą aš išgirstu tik po to, kai paspaudžiu ant atsakymo. Taigi reaguoju į tekstą ir tik po to pasitikrinu su garsu. Gali būti, kad tai galima pakeisti nustatymuose, bet tingiu naršyti po instrukcijas. Man ir taip padėjo