valnis rašė:" Ir išvis gyvenime net lietuviškai neturiu noro su niekuo kalbėti, kol neišgeriu."
Skamba rimtai:) Būna ir man tokių momentų…
Ačiū visiems. Klausau, kiek ispaniškų audio randu. O kursai, bent elementariai pradžiai manau būtini, bent pats žinodamas 5 žodžius iš kelionių nuėjau į kursus, o dėstytoja buvo tik vakar atskridusi tikra ispanė, kalbanti nebent angliškai, bet nestipriai. Tikrai padėjo.
O dėl nebendravimo, tai čia Šopenhauerio įtaka: “jei kiekybė atstotų kokybę, tai pabendravus su šimtu kvailių …” Tiksliai nepakartosiu, bet jis man patinka. O apie nieką (kaip kokiame “Žmonės”) pliurpti negaliu. “Valstybė” - artimiausia mano interesams.
- YouTube Ne mokymo saltinis bet idomus dalykas
Vat patare Gintaras tu ramentu-subtitru atsisakyt, pabandziau ir visai patiko, nes beveik viska supratau :)) aisku cia dar del to, kad as pastoviai is to serialo mokausi ir jau esu pripratus prie veikeju ir panasiai. Bet vistiek! Paemiau nauja serija ir supratau. Dabar subtitrus naudosiu tik zodziams uzsilinkinti.
Kokius gal esat isbande ir patartumet naudot zodynus esancius Lingqe, kurie vestu is anglu i anglu, ir turetu posakiu vertimu?
Aš čia atrinkinėjau penktokėlių mobiliems įrenginiams mokomąsias programėles ir kai ką sudėjau jums taip pat. Čia yra apps’ai Android ir iOS operacinėms sistemoms. Be abejo, jūs žinote dar geresnių programėlių. Todėl palikau vietos. Pasidalinkite, įkelsiu jūsų programėles taip pat.
Kazin nuo ko reiktu pradet norint ismokti cigonu kalba?
Tai gal nuo rumunų kalbos…
@Karemi
nuo klausymo
Nemokami kursai ne kalbai mokytis, bet “pakeliui” išmoksti ar patobulini ir kalbą. Video turi ir subtitrų funkciją.
Thank you Hopeidea. Ką tik įstojau į Stenfordo universitetą. :))
Good luck :))
Stenfordo univeras kur cia randasi?
Stenforde
Stenfordo mieste, Kalifornijos valstijoje, JAV.
Taigi geras labai puslapis http://www.podbean.com/ daug angliskos medziagos klausimui lb gerai.
Gal yra tokių, kurie nemoka, bet norėtų pasimokyti rusų:
mėgstantiems pabalsuoti
labai ilgai ieškojau linq svetainės saraše, neradęs prabalsavau už VOA…patinka man jų tekstus paskaitinėt…ypač jei jie įkelti į linq
sveiki,
gal galit parašyt, kur galima rasti serialų su angliškais subtitrais?
dėkui