Sveiki, kelis mėnesius pabuvau free nariu, bet kažko tai blėsta energija. Norėčiau apmokėti, kad galėčiau daugiau linkinti ir rimčiau mokytis. tikiuosi tai bus papildomas stimulas:). Norėčiau paklausti, ar prie mokeščio $10/mėn neprisideda dar kokių kitų, (išskyrus konvertavimo), jei tie pinigai keliauja į kitą šalį. Gal tada geriau mokėti už kelis mėnesius?
Ačiū už atsakymą.
dėkui, rolan, bet man motyvacijos yra kitos, tiesiog taip parašiau. Papraščiausiai norėjau išsiaiškinti apmokėjimo techninę pusę.
As sia savaite ruosiuosi pirma karta apmoketi, pirksiu metu naryste, bet as apmokesiu per paypal tikriausiai, tai ziuresiu kaip seksis, nors cia moketi kaip ir reikia doleriais, o pas mane svarai, galesiu veliau parasyt kaip sekes
Mokant PayPal arba kreditine kortele nėra jokių kitų mokesčių - mokate lygiai tiek, kiek reikia. Valiuta nesvarbu. Gali būti svarai, gali būti litai, viskas bus sukonvertuota automatiškai. Jeigu trūksta pinigų vienoje sąskaitoje (pav. PayPal dolerinėje), trūkstama dalis bus nurašyta nuo kitos, pav. svarų arba nuskaityta nuo susietos kredito kortelės.
Skirtingai negu mokant per “normalų” banką, kur reikia užpildyti didžiulę paklodę ir tarptautinis pavedimas vykdomas iki 3 dienų bei kainuoja nuo 40 iki 90 litų, atsiskaitymas per PayPal arba kreditine kortele įvykdomas akies mirksniu ir kainuoja lygiai 0 sveikų ir 0 dešimtųjų.
Jep, taip ir yra, siandien nusipirkau naryste, ir abskritai pirma karta naudojausi paypalu, tai net nustebau kaip viskas greitai. Pasirenki kokios narystes nori, tada nukreipia prisijunt prie paypal, ten surasytas jau buna visas mokejimas ir tik paspaudi patvirtinti ir akimirksniu is susietos korteles nuskaito, savaime konvertuoja valiuta ir jokiu papildomu mokesciu!
Ačiū visiems už išsamų paaiškinimą.
Sveiki, gal galite paaiskinti kaip apmoketi uz moksla per pay pal sistema… ten yra tokia grafa kupono kodas… o is kur jis suzinoti?
pasižiūrėsiu ir aš kas ten susimokėjus gaunasi… mano korta netiko…paprašiau, dukra užpaipalino…skolingas jai dabar 28 Lt
menesiui 10$, tai sakykit - jei as sumoku 02 15, tai lygiai iki 03 15 galiu linkinti neribota Linqu skaiciu, o nuo 03 15d ir vel stop? Ar teisingai supratau?
@laimutte
taip galėsit linkinti ir importuoti savo pamokas neribotai, o po mėnesio nuskaičiuos 10$ automatiškai ir vėl prasitęs.
@laimutte
Norint padaryti “stop” reikia padaryti “downgrade” (kaip priešingybė “upgrade”), kitaip sakant vėl pereiti į FREE lygį savo paskyros nustatymuose. Aš taip darau savo dukrai per atostogas, nes vis tiek nesimokina. Po to vėl grįžtame į Basic.
Aciu rikui ir Gintarui - buciau sumokejus uz menesi ir net nepastebejus turbut, kad automatiskai nuskaiciuoja Bet automatiskai, jei as moku per PayPal ar net ir sumokejus paprastai kreditine kortele??
Sveiki, susimokejau uz moksla, bet man nepatinka, kad vyks automatinis nuskaitymas kiekviena menesi. noriu po kiekvieno sumokejimo downgradinti. kaip tai padaryti. niekur nerandu gal iskart negalima to padaryti? reikia laukti apmokejimo dienos?
@pokeris
Jeigu downgradinsi is karto po apmokėjimo, tavo paskyra taps FREE ir iš to apmokėjimo nebus jokios naudos. Downgradinti reikia PRIEŠ sekantį apmokėjimą, prieš tai pasinaudojus visais “paid member” privalumais. Tai galima padaryti skyriuje “Paskyra” (Account):
Pasistatai savo kalendoriuje (tame, kuris yra mobiliake) aliarmą ir, kai ateina laikas, eini į
https://www.lingq.com/accounts/account/
ir spaudi “Select” ten, kur yra FREE paskyra.
oj tai aciu uz paprotinima, Gintarai :)))) skaiciau kazkur, kad pradejot kabinti vokieciu kalba. ar vis dar mokotes? as neturejau jokiu pagrindu. einu irinos pamokas. sekasi lb sunkiai, bet tikiuosi prasilauzti
Gerai pastebėjai - “pradėjau”. Bet man trūksta motyvacijos, o ir su anglų dar nesu patenkintas tiek, kad galėčiau ją apleisti tai iš esmės niekas nepasikeitė. Tik su Supermemo kasdien pasikartoju savo senus vokiškus žodžius - jų būna kažkur 3-4 per dieną tai perdaug neapsunkina, bet ir naudos iš to ypatingos nėra. Čia kaip tame Zamiatkino laiške:
Один чудак тренировался каждый день. Раз в день он поднимал утюг. Тренировки продолжались регулярно в течение десяти лет - его мышцы не увеличились.
na ziuresim ar man nesibaigs taipat jei ismoksiu tai po to reikes prie rusu pereit, nes tris zodzius is jusus dvieju sakiniu teko verstis
Laba diena, radau gerą pasiūlymą dėl narystės apmokėjimo
https://grupinis.lt/panevezys/akcija/501315580/siekiantiems-tobuleti-89-lt-uz-355-lt-vertes-metu-naryste-unikalioje-internetineje-kalbu-mokymosi-sistemoje-lingq?utm_source=lrytas_mainpage&utm_medium=constant&utm_content=300x500_all&affiliate=lrytas_mainpage&utm_campaign=InspiredNaujasDizainas
Bet įsiskaičiusi pamačiau, kad tik naujiems nariams… o gal yra galimybė seniems nariams, bet turintiems tik nemokamą paskyrą?