As mokynuosi anglu kalbos kitaip :)

@Eimis144. Juokiuosi, Eimantai:-) Tu irgi neturi kantrybės, kaip ir aš… Aš taip pat pirkau VIP pamokas, prasimokiusi tik 7 Effortless pamokas…Ir abu kursus mokiausi lygiagrečiai.

Tu gali tiesiog pradėti mokytis VIP pamokas ir pažiūrėti, kaip tau jos patiks. Jei jos nepateisins tavo lūkesčių, pamokų bet kada gali atsisakyti. Du komplektai tau kainuos 40 dolerių (1+39) ir tai bus kaina, kurią sumokėjęs jau žinosi, reikia tau to ar ne:-)

Neištvėręs jau nusipirkau pirmąją VIP pamoką :smiley: Aišku pirma (Welcome) pamoka yra įdomi ir manau visos bus labai įdomios ir vertingos nes šiaip viską ką AJ daro man patinka :wink:

@Eimis144 . Sveikinu:-) Na, ką gi, linkiu sėkmės:-)

isigyjau vip,i emeila atsiunte zinute kad jau esu narys,su nuoroda,ant kurios uzejes randu kad galiu atsisiusti pamokas,bet kur tas forumas??kur ten galima bendrauti,rasinetis???nieko nesuprantu??

@Sampas,
Man AJ rašė kad pakvietimą į forumą gausiu per 10 dienų,tai ir tau tikriausiai tas pats.

Flash card like game, assign meanings to foreign words.

@miride
You’re not learning words, are ya? :wink:

@Gintaras. Nope:-) But maybe this tool will be useful for other students. I hope:-)

Taigi nors ir kaip pasenusi si mano tema bet vis del to cia yra mano tema ir as joje rasysiu ka tik noresiu ir dalinios info apie save norite skaitykite norite ne :stuck_out_tongue:
Taigi sias metais ismokau jau 500 nauju anglisku zodziu nezinau cia daug ar ne pasidarykite patys isvada :slight_smile: Ir neketinu siu zodziu pamirsti nes as juos matau kiekviena diena, padarysiu kure diena video kaip as juos mokinuosi labai paprastai. Siap mano tikslas buvo 900 zodziu bet tingyniste daro savo. =)))))

Rolan nereikia taip perdeti -)))) Nevisu gabumai vienodi =) Mirde irgi netobulas zmogus pamenu kaip mes viena kita dar mokinome per skype =)

svarbu, kad judėt į priekį…500 žodžių per metus yra žymiai geriau negu pvz 499 …arba net dar mažiau :slight_smile:

Taigi cia mano pirmas grobis sias metais. Apcioje.

intoxicated, head-on, mammal, tame, swamp, industrial, absorb, watery, greasy, loaf, moth, adapt, garlic, shell, omelette, pumpkin, roast, filter, gene, corn, shiver, gasp, steep, rumour, chestnut, oak, birch, seal, adopt, piracy, alder, tiger, spice, pine, pineapple, detour, eggplant, jelly, dummy, lobster, Ideal, rainforest, drought, ewe, persuade, fury, cure, foresee, conquest, miserable, glance, canoe, row, chirp, overcome, creak, thatch, carving, healing, slum, lethal, spoke, timber, willing, spill, spoonful, steak, trout, waiter, yogurt, ledge, icicle, resemble, rafting, wetsuit, knitting, windsurfing, layout, starve, aware, tiring, accompany, theft, thief, flipper, prawn, raft, pattern, fancy, fancy, mountaineer, demolish, exceed, fatality, plauge, underneath, tailor, insist, cluck, mane, neigh, calf, differ, harp, quack, extinction, endanger, magnet, chimpanzee, virtue, expend, buzz, endangered, omit, expand, poultry, hunger, extinct, bleat, slave, twist, glitter, dandruff, wisely, yolk, commit, litter, rubbish, eyelash, preach, blunk, beam, range, outcome, reasonable, revision, defy, kidney, slay, blossom, commitment, preacher, ray, greenhouse, incriminate, evidence, snitch, confess, tribulation, gawd, pendant, polite, snowflake, gem, decal, tinsel, threaten, wheeled, awkward, gait, trowel, generic, slice, enforcement, plenty, scoop, moose, butcher, curd, sour, oat, porridge, breathe, interim, fluffy, footrest, slender, thick, courtesy, tale, growth, entrant, reign, accomplish, swiss, swizerland, mighty, angle, grinder, bra, mow, variable, mower, scythe, faded, summon, hospitalize, primarily, primary, delude, eloquence, efficiency, cabbie-cabby, quirky, enrol, sham, harsh, baseboard, chalk, jig saw, nail set, rewriter, buckwheat, proposal, grove, cripes, needy, crone, buckle, tricky, shallow, gunpowder, powder, bent, leak, greedy, insufferable, church-going, outline, volunteer, bend, devour, treadmill, mill, stance, stash, hound, flour, grim, aback, abacus, abandon, abandoned, stroll, strolling, stroller, safe, strongbox, beloved, hazel, rotten, rot, admission, grasshopper, rottenness, cohere, streetwalker, rotproof, condom, rotter, admittance, coheren[ce] -cy, abase, abasement, apparel, separate, overrate, clarify, trusted, rely, legandary, stroke, lecture, unicorn, swathe, worm, earthworm, sneeze, snore, repeal, remote, relief, obay, accomplice, accuse, wrinkle, bandage, elk, diary, dice, amber, acorn, drill, continet, booty, regret, sociable, jargon, briefly, stressful, steady, spy, canvas, meanwhile, hurricane, chatty, summary, couger, weird, intersection, triangle, lack, superb, hint, cattle, tremendous, fungus, inform, typo, summarise, somersault, restate, rather than, concern, well-paid, confront, banish, quarrel, chore, hesitate, battered, bargain, cuddly, demand, schooling, properly, servant, strict, meaningful, decline, assign, poison, quantity, feedback, generous, proficiency, revolve, obtain, relieve, wane, instance, sample, proper, spleen, permissible, currency, dusk, vogue, persist, retain, conclude, senseless, harm, defence - defense, openly, reaffirm, wounded, grief, triumphant, barbed, unhinged, stutter, filphy, handbag, prickle, tickle, rolling-pin, thorn, lame, collapse, heroic, forced, embrance, envelope. mosque, baguette, trolley, container, carrier, cereal, poster, basin, breast, deletion, despair, breathless, underestimate, bare, pancreas, marrow, crook, deny, slab, spark, howdy, oven, swan, gleam, warrant, swerve, hennessy, excursion, creep, hatch, grain, resolve, maintain, babe, meantime, twirl, gobble, poke, stock, freebase, undergo, soucer, lid, worktop, trait, grille, keg, plea, gavel, liable, erupt, clinical, showbiz, showbusiness, harvest, proverb, freckle, ostrich, stalk, blouse, trousers, neat, neatly, cashier, stretch, squirrel, crisps, lantern, takeaway, tug of war, terraced house, row house, fulfil, whim, represent, semelina, blowtorch, blowlamp, recipe, dumpling, plank, plinth, doorknob, doorsill, bald, dustpan, tile, panelling, table lamp, reading lamp, mineral, bagel, pancake, tablecloth, proficient, whiz - whizz, lifelike, destruction, enhance, foundation, sequel, vantage, threshold, hen, coop, pitcher, whisper, threacherous, groan, wring, cloddish, clockwise, yeast, indelible, attend, husbandman, whistle, genuine, wig, worship, cheddar, shawty, =) Ar as sveikas???

Kaip situos zodzius ar tiksliau kaip situos zodzius issisaugoti lingq profilija imanoma?

Sveiki,

gal kas pastaruoju metu pirkote AJ Power English pamokas ir galite imesti nuoroda? Kazkaip nesu tikra, kad tai, ka as randu ir yra tos pamokos, nes prie kitu pamoku komplektu ira nuoroda “buy now”, o prie power english ne… As noriu butent Power English, trisdesimt pamoku, kur yra gramatikai skirtos pamokos.

Aciu

Sveika. Bandyk susirast siame tinklapy www.effortlessenglishclub.com,bet ten kaip ir kitur yra audio ir tekstine medziaga virs 30 pamokutu.As abejoju ,kad atskirai gramatikai.Bandyk susirast. Bent jau "Buy now" tai tikrai yra.

Sekmes.

Sveika. Bandyk susirast siame tinklapy www.effortlessenglishclub.com,bet ten kaip ir kitur yra audio ir tekstine medziaga virs 30 pamokutu.As abejoju ,kad atskirai gramatikai.Bandyk susirast. Bent jau "Buy now" tai tikrai yra.

Sekmes.

Taip, šiame puslapyje aš ir randu tas pamokas, o gramatika kiek suprantu įeina į Power English komplektą. Tik suabejojau tuo, kad kai ismeta pirkimo langą, nėra parašyta, jog perki konkrečiai šias Power English pamokas, o ne kokias Effortless English ar dar kitokias

Reikia lavinti klausą. Ausis turi prisitaikyti prie bet kokio garso. Paimkime prastos garso kokybės anglišką ir lietuvišką įrašą. Lietuvišką įrašą supras visi, o anglišką ne visi. O kas pasikeitė? Tik kalba skirtinga, akcentas skirtingas, o garso kokybė vienoda. Bet lietuviškus garsus iš daugybės žmonių girdėjom visą gyvenimą ir galim suprasti bet kokios kokybės garsą, o angliškai nuo mažens neklausėm. Kai ilgą laiką girdi tik vieną kalbos akcentą, vienodos kokybės įrašą, ausis prie to prisitaiko. Smegenyse susikuria šablonas ir tada įprastą akcentą ar garso įrašą supranti tiesiog puikiai. Bet išgirdus kitą akcentą, gali būti, kad teks vėl iš naujo pratinti. Todėl reikia girdėti kalbant kuo daugiau skirtingų žmonių, skirtingo amžiaus, skirtingu akcentu, tartimi ir t.t. Tada klausa nebus šabloniška.

Aš negaliu pasigirti, kad iš klausos viską puikiai suprantu. Aš labai mažai suprantu ir mažai išgirstu. Sėdėdamas prie PC klausau BBC radiją internete, leidžiu ausiai “šifruoti”, ką ji girdi. Per radiją kalba labai įvairūs žmonės, skirtingu akcentu, iš skirtingų pasaulio vietų. Ausis gali daug išgirsti. Juk mažas vaikas pirmiausia klausėsi ir stebėjo, o tik paskui pradėjo “mėgdžioti”, ką kalba suaugusieji.

Sveiki, aš rašau darbą apie anglicizmus lietuvių kalboje,ar galėtute man padėti ir užpildyti mano anketą:
www.manoapklausa.lt/apklausa/327091743/
Anketos užpildymas neužtruks daugiau kaip 6 minučių, tačiau Jūsų nuomonė yra labai vertinga
Būčiau labai Jums dėkinga ačiū

Sveiki,Norima pamoka raso bei garsu vercia angliskai ar nera vertimo temos lietuviskai

Tai tą čia ir daro mokiniai. Žymi nežinomus žodžius ir spėlioja ką tai reiškia. Jeigu viskas būtų išversta, tai kuo tada mokiniams reikėtų užsiimti :slight_smile: