@Eimis144. Mano manymu,vertimas būtų toks: Jūs išmoksite susidoroti su spaudimu.
Tu šaunuolis, kad nori mokytis ir kad sieki to. It is up to you. Man labai skauda širdį, kad jūs visi taip blogai atsiliepiate apie mokyklas… bet nieko čia nepadarysi, mokyklos kaltos pačios, o labiausiai kalta sistema, kurianti tokias mokyklas…Bet išsilavinimą tu visvien turi gauti aukštojoje mokykloje… Gali būti labai protingas, bet kad tai įrodytum darbdaviams, turi parodyti diplomą… Nors aš tikrai negalvoju, kad universitetai yra useless. Čia kažkokia arogancija… Visi jūs kažkada gavote išsilavinimą, geresnį ar blogesnį… Ar tai labai jums pakenkė?
@Miride.Dėkui už vertimą,man tai gražiai skamba
Na aš niekada nestudijavau universitete,ar kolegijoje nes preitais metais tik baigiau vidurinę,ir iškarto atvykau čia metams apsiprasti.Tik pasakiau ką išgirdau iš AJ :D.O kas žino gal bus visai smagu ir linksma ten mokintis (aukšojoje mokykloje, ir tikiuosi kad įstosiu :D) nors nežinau kokia čia mokymo sistema,bet geriau mėginti kažką nei stovėti vietoje ir nieko nedaryti.Man svarbiausia būtų tobulėti ir mokintis ten kur labiausiai patinka,todėl daugiausia studijų pasirinkau susijusiu ties sportu,ir ties kalba,nes man pradėjus mokytis anglų tai pasidarė įdomu ir ateityje mokysiuos kitas kalbas taip pat.Taip kad tikiuosi ateityje ties šiais dalykais ir dirbsiu
Tu studijuosi ir įgysi išsilavinimą ir viskas su tavimi bus gerai. Nes noras mokytis - tai yra duotybė. Ir tu tai turi:-) Parašysi, kai sužinosi, kur įstojai?
Taip žinoma parašysiu Tik yra viena smulkmena,reikėtų išsilaikyti IELTS testą,nes manau jei koks koledžas ar universitetas pasirinktų tai reikalautų šito testo,taip kad reiks dirbti ir ant šito testo tikriausiai
@miride
Suprantu tave. Nesakyčiau, kad mokykla kalta, kad yra nemylima. Mokykla yra valstybės įstaiga, atliekanti jai patikėtą misiją. Ji moko to, ko vienu ar kitu istorijos tarpsniu reikia mokyti. O žmonės reaguoja natūraliai arba apsimetinėja.
Tik aš pastebėjau keistą metamorfozę. Klasėse būna du trys moksliukai, pora dvejetukininkų, o visi kiti daugmaž normalūs. Bet kai ateini į tėvų susirinkimą, toks įspūdis, kad visi tėvai yra vien tiktai buvę moksliukai…
Man irgi pasirodė, kad čia ir yra didžiausia problema - tėvai, kurie, po to, kai gavo valdžią ant savo vaikų, pasijuto tarsi praėję “from zero to hero” ir pradeda reikalauti iš savo vaikų to, ko patys nesugebėjo pasiekti. Iš kur tiems nabagams žinoti, kaip mokytis kalbų, jeigu retas kuris mokytojas težino. Buvusi maniškės anglistė į klausimą, kaip atsiminti žodžius, atsakė: “taigi iškalkit!”
Tiek to. Čia ne bendrojo lavinimo, o kalbų mokyklų tema. O joms mažiausiai reikia, kad žmonės žinotų, kaip mokytis kalbų