Paskutiniu metu buvau kiek nutolęs nuo linkinimo. Šiandien importavau “Hitchhiking In Europe” iš Real English Lessons. Pasirodo, tai jau buvo užlinkinta iki manęs! Fantastika! Suspragsėjau visas “zagatovkes” ir voilà!
Darosi tikras kaifas čia mokytis 
Sveiki,Gintarai,
Pradėjau mokytis prieš 5 mėn.Anglų kalba man yra visiškai nauja kalba.Kadangi esu jau amžiuje,tai man nėra labai lengva įsiminti naujus žodžius ir frazes. Visa laimė,kad skaičiau visus jūsų ,A.J. ir Steeve patarimus,tai kažkaip judu į priekį.Pradėjau daug skaityti ir klausyti,ir džiaugiuosi,kad nesunkiai suprantu A.J igarsintus laiškus,importuoju iš Real English Lessons jo pamokas ,kurias labai su malonumu klausau, bet nieko nerašau ir nekalbu.
Šiandien susijuokiau,kai perskaičiau jūsų pastebėjimą dėl linkinimo “Hitchhiking In Europe”.Gal čia mano darbas? Padariau tai prieš menesį.
Na, ką ten mūsų anglų-populiarioji, jei jau švedų pamokose randu lietuviškų linkų :)) Tikrai smagu:))
@teremaca1
Aš duočiau kiekvienam po 50 rykščių, kas rašo, jog “esu amžiuje”, jeigu daeitų rankos. Steve berods buvo 64, kai jis prdėjo mokintis korėjiečių. Romos popiežiui Jonui Pauliui II buvo 73, kai prieš vizitą į Lietuvą, jis pradėjo mokintis Lietuvių. Savom ausim girdėjau, kaip jis skaitė maldą Lietuviškai Vingio parke.
Pakelkit rankas, kam daugiau!
Beje, ačiū už darbą. Linkinimas darosi turbūt penkis kartus greitesnis 
Kažkodėl šiandien neveikia linkinimas žodžių,kuriuos pati pasižymiu mėlynai.Ar visiems taip? Ar tik aš čia prisidirbau?
Pazymejimai melynai veikia.Galis ryto buvo kas sutrike?Kartais buna smulkiu sutrikimu.Tai viena funkcija veluoja ,tai kita.Bet buna retai ir is esmes tai darbui netrukdo.
Gal kas patars ką turėčiau daryti?Po paskutinio pakeitimo LinqQ sistemoje nustojo veikti frazių linkinimas. Leidžia užlinkinti tik naujus žodžius,kurie automatiškai pažymėti mėlynai.
@teremaca1
Ar teisingai supratau, kad neberodo jau užlinkintų( pabrauktų ir geltonų) žodžių prasmių?
Ne,ne taip.Pėmus naują tekstą,automatiškai rodomi nežinomi žodžiai,kurie nuspalvinti mėlynai.Su jais viskas tvarkoje,įvedus naują reikšmę ar pasinaudojus jau esamu linku,jie pageltonuoja.Bėda yra,kai noriu pati pažymėti frazę ir įvesti jos reikšmę.Anksčiau patraukus pelyte per kelis žodžius, kurie sudaro norimą įsiminti frazę,jie pamėlynuodavo ir iššokdavo lentelė,kur galima buvo įvesti vertimą ir užlinkinti.Dabar tai neveikia.Buvo labai patogu mokytis frazių.Dabar gi neaišku,ar ši funkcija išjungta ar tai sistemos klaida?
@teremaca1
Pabadyk atnaujinti puslapį su F5 arba “Refresh”. Jeigu nepadės, galima parašyti į forumą “LingQ Updates and Known Issues”. Jeigu čia sistemos problema, tai per dieną-dvi jie ją pašalins.
Aš net nežinojau, kad galima užlinkint visą frazę…
As kaskada kai pradejau irgi tik zodzius linkinau,bet paskui matau kad atrodo zodziai visi kaip ir beveik zinomi o frazes normalios nesuprantu su tais zodziais tai dabar daugiau frazes linkinu didesne nauda…
Ačiū,Gintarai.Dabar jau veikia.