Na čia pardavėjas buvo nurodytas THE LINGUIST INSTITUTE Ltd, ir iš kiek anksčiau esančios Alex žinutės matyt kad jie žinojo apie šia akciją ir viskas ok. Justtis lygtais gyrėsi kad įsigijo tą kodą taip pat, gal pakomentuos kaip jam sekėsi
nu tai tikrai įdomu ką alex atrašys
taip, man irgi nesuveikė tas kodas. Pirmiausia reiktų išsiaiškinti kuri pusė kalta, o tik tada kalti ant kryžiaus sulauksim iš supporto atsakymo ir paaiškės…
Anekdotas, parase man i emaila, kad as prasiau grazinti pinigus nors as gavau si kupona kaip dovana, ot sukciai, paleido 90 kupono neveikianciu, blogiausiu atveju grazins tuos pinigus, o kiek zmoniu nesikreips ? Cia gi lietuva visur apgavyste, noreciau, kad alexas pasidometu, kam duoda kuponus, neva marketingas, nieko sau marketingas, zmones kaip tik neziures i Lingq puse per tokius bajerius.
tai sakyk kad nenori pinigų susigrąžint, o nori paslaugos
As parasiau, nebus pinigu uz puse metu naryste, bus problemos ir viskas, laukiu laisko is alexo, nes jiem marketinga tikrai “gera” padare. Jie sako neturi kuponu galiojanciu, su mielu noru narystes noriu,nes laukiau nuo kaledu, o cia gi lietuva, sau bizni daro kaip iprasta.
@ sauliokas
Kontaktai
THE LINGUIST INSTITUTE Ltd
Įmonės kodas: 889377495
200-2232 Marine Drive West Vancouver, BC Canada V7V 1V4
Telefonas: 6049259544 (Alex, K)
El. pašto adresas: support@lingq.com, alex@lingq.com
www.lingq.com
Tu teisus.
Ramiai Mantinio, ramiai, atsipalaiduok, nereikia čia dėl 49lt visos Lietuvos su š maišyt. Klysta visur. O gerai ten kur mūsų nėra. Šiaip nieko naujo, bet pasimiršta
@all - Codes should now be working, sorry for the delay!
Laba diena! Dabar man vis siulo pabandyti Premium naryste menesiui nemokamai,yra duotas kodas.Tik suvedus ji vis tiek praso uzpildyti mokejimo korteles laukus.Kame cia reikalas?As kazko tai nesuprantu?Gal kas susidurete su tokia problema?
Hi! Occasionally we do offer out promotional codes. These codes are intended for members who are considering upgrading but aren’t yet sure. With this promotion, if you don’t like the site you can downgrade at any time from the Account page within the first month and you will not be charged anything. If you have any further questions on this send us an email at support (at) lingq.com!
Sveiki, prazuvele grizo viskas cia taip pasikeite, noreciau vel kazkuo uzsiimti, bet pradzioje reikia upgrade mano paskyra, gal yra koks nuolaidos kodas, pradzioje tik menesiui imciau, nes su metine as prazuvau ir neisnaudojau, nors ir sumokejus Aciu jei kas atsakys
Sveikinu grįžus
Nepastebėjau dabar nuolaidų…dažniausiai kalėdoms būna.
Turint pvz metinę paskyrą ir nusprendus padaryti kelių mėn pertrauką kiek žinau galima sustabdyti paskyrą rašant į support. Pats apie tai išgirdau kai jau “sudeginau” mėnesius bet gal ateity pravers.
Aha dabar tikrai niekur nieko nera, na nieko pasemiau menesiui, nes kartais geriau taip, nei metams ir viska sudegini. Man tas ypac aktualu, bet o taciau beda, viskas pakeistas, as net liingq nemoku sukurti
moki moki, gal tik nežinai dar
aha jau moku pasirodo paprasta visai, nes anksciau iskart lygi rinkdaivai, o dabar arba zinai arba ne. Dar uzduotis visas pamokas issitrinti, pfuu nes tiek turiu, kad per gyvenima neperklausysiu visu
nesupratau apie kokį čia lygį rašai…bet linkinimo yra ten auto, manual ir quicklingq mode, galima persijungti ir išbandyti.
O pamokų trynimas tai taip…bėda… čia atsidariau po 1 pamoką iš kelių kursų, tai man visus tuos kursus į pamokas sugrūdo, nors niekas neprašė. O trinti tai gali tik po 1 pamoką, kaip ištrinti kursą neradau, bet kiek skaičiau lyg r nėra
Sveiki, ar dar yra tu kupinų. Aš niekur nerandu pirkti?